»» ««

Új hónap új forduló

Fotózás

Szeptemberben visszatér a megszokott rend, ismét várjuk a képeiteket!

Az augusztus hónap a nyáron lezajlott egyiptomi fotósversenyünknek lett szentelve. Mint tudjátok, idén is megszállta egy csapatnyi fotós és barátai a Red Sea Boats Holidays közkedvelt Cassiopeia hajóját, hogy egy hétig a Vörös tengeren búvárkodjon. Az útvonalunk idén a déli vizekre vitte a csapatot, ahol sok szép kép készült. A túra során készült képekből egy ötös portfóliót küldtek a versenyzők, amiből a három fős zsűri (Előd Laci, Selmeczi Dani és Tökölyi Csabi) választotta ki a legjobbnak ítélt képet, és portfóliót. A közönség véleményére is kíváncsiak voltunk, így az augusztus hónapban a szavazás ezekre a képekre történt.

Szeptember minden évben a megszokott kerékvágásba visszazökkenés hónapja. Vége a nyaralásoknak, kezdődik az iskola, óvoda. Nálunk pedig ismét lehet képet küldeni hó közepéig, majd a hó második felében azokra szavazni.

Az ehavi témánk eléggé kötött, "jó étvágyat" a címe. Olyan képeket várunk, amelyen valamilyen víz alatti élőlény étkezik. Nem könnyű, de biztosan most is érkezni fog jónéhány szép kép. Ha van a témába illő fotót, küld be bátran! Még ha úgy érzed nem is győztes kép, már azért érdemes, hogy megmutasd és hogy Előd Laci tanácsokat adjon neked is.



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Tiran, Jackson Reef

Egypt, Red Sea

3/5 db alapján:érdekes(átlag: 4.4) könnyű körülmények
max: 40m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajokteknős jelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés