»» ««

Eldőlt, ki nyerte első videóversenyünket

Fotózás

Féltünk, hogy kicsit sárgább, kicsit savanyúbb lesz, de örömünkre a végeredmény az, hogy senki nem kap citromdíjat.

Aki tudja, látta, végigkövette a videósok versenyének előkészületeit, a vitákat, tisztában van azzal, hogy nem volt könnyű konszenzusra jutni. Akár azt is mondhatnám, nem is sikerült, mert bizonyos kérdésekben a divecenter.hu képviseletében én hoztam egyéni döntéseket. A lényeg viszont az, hogy bármilyen feltételeket is szabtunk, három olyan film került látogatóink elé, amelyek közül valószínűleg egy sem okozott csalódást.

De a háromból csak egy nyerhetett, és a győztes filmet Dupla becenevű olvasónk készítette, akinek ezúton is gratulálunk! A második helyezést csak kicsivel lemaradva Garfield33 érte el, a dobogó harmadik helyére pedig e sorok írója kapaszkodott fel (vagy csúszott le, nézőpont kérdése).

Mielőtt azonban ismét közzétennénk a győztes alkotást, érdemes röviden összefoglalni a verseny tapasztalatait. Legfontosabb az, hogy jó, hogy van, de a második legfontosabb észrevétel a résztvevők számára vonatkozik: jó lenne több. Ez a verseny lebonyolításának átgondolására késztet minket. Ami bevált, az a szabott időtartam, a világosan megszabott technikai feltételek (beágyazva YouTube, opcionálisan Stage6 formátum), a szavazás rendje. A téma kapcsán voltak pengeváltások, de itt kénytelen leszek egyértelmű lenni: nyilván a versenyre filmet küldők véleménye sokat nyom a latban. Mindannyian elfogadtuk, jónak gondoltuk ezt a megoldást, tehát a tematikus verseny marad, de továbbra is csak nagyon laza témára lehet számítani.

Azaz éppenséggel maga a verseny, mint olyan vált kérdésessé. Most az a konszenzus látszik körvonalazódni, hogy kifejezetten hosszú időt hagyunk a következő forduló filmjének elkészítésére, egyfajta karácsonyi meglepetésnek szánjuk, tehát december végéig várjuk a filmeket. A témajavaslatokat viszont kérjük, mielőbb tegyétek meg, hogy akinek kedve van hozzá, minél előbb el tudjon kezdeni dolgozni. A beérkező filmek mennyiségének viszont döntő súlya lesz. Akármennyi is fog érkezni, közzé fogjuk őket tenni, de szavazást csak akkor indítunk, ha legalább öt alkotás lesz. Amennyiben nem, akkor a következő, nagyjából negyedév múlva záruló forduló filmjeivel együtt lesz egy szavazás, és így remélhetően majd valódi mezőnyről beszélhetünk.

A döntés még nem végleges, de mivel eddig pozitívan fogadta a többség ezeket a felvetéseket, hacsak sokkal jobb és mindenki által támogatott ötlet nem jön, akkor ennek a megvalósulására lehet számítani.

Végezetül pedig az ígéretnek megfelelően jöjjön a legjobbnak megszavazott film, A szabadság vándorai:

GR

Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 22. Ellbando 2007 okt 21. 14:56  
Tényleg nagyon jó!  A páromat egy éve nyüsztetem, hogy próbálja ki a búvárkodást. Eddig határozottan elzárkózott. Miután ezt megnézte és kitörölgette a könnyeket a szeméből, tett egy kósza kijelentést, hogy kíváncsi lett. Tehát köszi!
 21. Grelex 2007 okt 20. 20:30  
Gratulálok Dupla!
 20. DUPLA 2007 okt 20. 14:43  
Akkor a Titanicon sem sírtál! Köszi, Kőszív!
 19. _andras_ 2007 okt 20. 10:51  
DUPLA gratula, igazan tetszett. Mar majdnem sirtam is... ;) na jo nem :)
 18. DUPLA 2007 okt 19. 19:26  
Köszi, remélem legközelebb te is beszállsz!
A további 17 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Blue Hole / Azure Window

Malta

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 4.5) nehéz körülmények
max: 34m, látótáv: 10-25m

parti merülésfal merülés üreg vagy barlangsziklás, hasadékos élőhelyföldközi tengeri muréna jelentős halraj nyílt vízben

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés