»» ««

Subsurface 2013 eredmények

Fotózás
1/5. oldal

Eljött a nagy pillanat, hogy a nyilvánosság elé tárjuk nemzetközi versenyünk végeredményét.

Eljött hát a pillanat, amire minden bizonnyal sokan vártak! Eredményt hirdetünk a Subsurface 2013 versenyben, de még mielőtt kihirdetnénk a díjazottakat, pár szóban összefoglalnánk a történéseket.


Mint arra emlékezhettek, száznál is több nevező összesen harminc országból küldött nekünk képeket a határidő lezárásáig. Komoly szám ez, és mi is nagy örömmel láttuk mennyi ember érdeklődött a verseny iránt. Minden kategóriában sok színvonalas kép érkezett, ez szintén azt igazolta, érdemes volt meghirdetni a versenyt.

Külön köszönettel tartozunk a zsűrinek: Selmeczi Dániel, Danijel Frka és Steven Kovacs , akik igyekeztek megfontolt döntést hozni, de feladatuk nem volt egyszerű, sokszor minimális különbség döntött a képek között, végül négy forduló kellett a véglegesnek hitt sorrendhez. A közönségszavazásnál pedig ehhez hasonlóan csak pár pontos volt a különbség az élmezőnyben, köszönjük mindenkinek aki voksolt és így részt vett a döntésben.

Ezek után került sor az eredeti fájlok ellenőrzésére a potenciális díjazottaknál. A szabályok nem voltak igazán szigorúak, néhány díjazára esélyes képet mégis utólag kellett kizárni, elsősorban a túl nagy mértékű vágás miatt. Bár sajnáltuk, nem tehettünk mást a verseny tisztasága miatt, hiszen egyenlő feltételeknek kell vonatkoznia minden versenyzőre.

Végül kialakultak a sorrendek, a négy kategória tucatnyi dobogósa öt nemzetet képvisel- ahogy látni fogjátok, magyar fotósok is beverekedték magukat a legjobbak közé. Nekik külön is gratulálunk, de minden díjazott megérdemli az elismerést.
Mint tudjátok, szponzorainknak köszönhetően értékes díjakkal tudjuk jutalmazni a legjobb képek készítőit, így a kategóriák helyezettjei előre meghatározott sorrendben az alábbi díjakból tudnak választani kedvükre valót:

Hajós merülés Malajziában, szállás és hajós merülés Pagon, merülések Thaiföldön, hajós merülések Tenerifén, merülési csomag Dahabban vagy épp egy hetes szafari Egyiptomban. A választékban szerepel még két Balin lévő népszerű helyszín Pemuteran és Tulamben, ahol szállás és merülés is vár a búvárokra, vagy Honduras szállással, merüléssel.
A részletes nyereményeket a támogatók oldalon lehet böngészni. Véleményünk szerint ez egy igen impresszív lista, amiért ezúton is köszönet illet minden támogatónkat, hiszen ezekkel a gáláns felajánlásokkal ők is emelték versenyünk vonzerejét és rangját.
Támogatóink: B&J, Bluebay, Red Sea Boats, Crocodive, Lighthouse, Reef Seen Bali, Dive & Sea, Tauch Terminal, Utila DC.

Köszönjük tehát mindenkinek a részvételt, a segítséget, a megosztásokat, a szavazatokat, és reméljük, jövőre is tudunk rendezni egy hasonlóan színvonalas versenyt! A folytatásban pedig tényleg jöjjenek a Subsurface 2013 verseny győztesei!


Az írás a következő oldalon folytatódik!

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 2 3 4 5

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 16. Garfield33 2013 jún 14. 11:09  
Leginkább arra, hogy a fotósok nagy részének (akik tudták, hogy nem lesznek, és nem is lettek helyezettek), a legfontosabb egy ilyen versenyben a feedback. Hogy kb hova tudják helyezni magukat az adott mezőnyben, meg persze, hogy a zsűri mennyire értékelte a képüket. Ha nincs visszajelzés, akkor a versenyzők úgy érezhetik, még az a fél óra is kár volt érte, amit a kép kiválasztására és elküldésére szántak.

Tudom, a legtöbb versenyen ez így működik. Azt is tudom, hogy nem olyan egszerű, mert mi van pl a kizárt képekkel, meg a hasonló aggályok. A havi verseny azért szimpatikus, mert a 15. helyezett is láthatja, a nép szerint mennyit is ért az alkotása.

Szerintem - és valszeg sokak szerint - a versenynek akkor van vége és főleg akkor van jó vége, ha mindenki megkapta, ami jár. A győztesek a díjat, ti a nagy létszámú részvételt, a szponzorok a promót, a résztvevők pedig a pontjaikat.

Uff
 15. azarabdémon 2013 jún 14. 09:28  
Bunny, mit értetlenkedsz? Tudni akarja, hogy kik nem szavaztak rá, azaz hány miskárolókést hozzon Agárdra.
 14. Bunny 2013 jún 13. 23:21  
Milyen részletre gondolsz?
 13. Garfield33 2013 jún 13. 22:23  
Tényleg szép eredmény fiúk, 30 országból mi lettünk a legeredményesebbek.

További részleteket tudunk majd meg?
 12. OG-Lee 2013 jún 13. 21:59  
Grstulálok fiúk, szép eredmények! Csak így tovább!
A további 11 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Sha´ab Suadi, Blue Belt / Toyota Wreck

Sudan

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 61m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág mesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés