»» ««
  fórumok / Képtár megjegyzések / Punat VMikiLand-en.

Punaton voltunk, Volner Miki látott vendégül minket!

Megnézem a(z) Punat VMikiLand-en. albumot.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


Első   1
 25. divefoto 2008 sze 20. 14:38  
Igen.A D3 ra sajnáltam a pénzt a D700 pedig szinte ugyan az.Arról nem is beszélve hogy pont kettőt lehetne venni a D3 árából.Küldök email neked a maradék cuccokról az árat megbeszéljük meg fogunk eggyezni.Volt kettő profi 350-es SEA&SEA TTL vakum egy 1000-ért adtam el.Néhény éve vettem a háromszorosa volt.Az nagyon jó lett volna neked.A 15-ös Canon halszemet meg kellett volna venned annyiért adtam el amennyiért vetted a sigmát.Egyszer használtam a versenyen meg egy szer édesvízben ennyi.Nagyon sajnáltam kitűnő obi volt,remélem a Nikon halszem is lesz ilyen jó.Fél 4-kor megyek részegeskedni holnap át küldöm neked az emailt.Üdv.
 24. Balage 2008 sze 20. 14:00  
Küldj egy levelet, mi maradt meg, és megalkuszunk rá!  Obik megvannak, tok megvan. Két jó vaku kell majd, de egyelőre a költségvetésem kicsit elszállt.
Neked mi is lett az uj d700?
 23. divefoto 2008 sze 20. 12:06  
Szia Balázs!
Megvettél mindent az 5D hez maradt néhány apróságom / portrémarkolat.elem,58-as -4T nagyító /
 22. Balage 2008 sze 19. 21:17  
Aham!  Értem.   Na ezt ki fogom próbálni legközelebb. Köszi.. Üdv
Bala..
 21. Darth-Digilog 2008 sze 19. 10:33  
Én hozzátenném a leírtakhoz, hogy Divefoto barátunkkal maximálisan 1etértek, de Zook kollegával egy dologban nem. Nem hiszek abban, hogy makróban kis mélységélességel (tágabb blende) homogénabb hátteret elérve jobb lesz a képünk. Amikor a közvetlen környezete zavaros a kép témájának, akkor kisebb blendével csak annyit érünk el, hogy a témánk sem lesz csak kis részben éles, a zavarosság meg ugyanúgy meg fog maradni. Nem kell fotózni ilyen környezetben. Max a megoldást a nagyon szűk vágás vagy a lentről felfelé fotózás segítheti ahol nem látunk a témánk mögé, hanem a kékséget kapjuk háttérnek.
 20. Balage 2008 sze 18. 10:33  
Sziasztok!
Egyáltalán nem untattok!  Szó sincs róla!  Sőőt.  Én örülök neki, hogy ilyen sokan reagáltatok a kérésemre.
Nagyon pozitiv, hogy Építő jellegű kritikákat kapok !  Ebből lehet tanulni!  
Annyi mindent irtatok, hogy hirtelen azt sem tudom hol kezdjem javítani a dolgokat! :o))))
Az asszony kivágna , ha ezekkel a gondolatokkal felvértezve beülnék az autóba és irány KRK! :o)))
De most legszivesebben ezt tenném. Sajna a meló nem engedi. Az évre ennyi tellett.
De legalább megmártottam a gépet(azaz a tokot) :o)

Köszönöm mégegyszer mindenkinek!  
Remélem tavasszal az ARCHI féle "ladikon" hasznát veszem a gondolatoknak!

Levegő legyen veletek! :o)))) Nomeg a gép!!
 19. divefoto 2008 sze 18. 09:58  
Szia Balázs!
Ha egy gondolat  erejéig hozzászólhatok.Sokan azt a hibát követik el hogy mindent le akarnak filmezni,fotózni  egy merülés alatt.Ez nem jó mert így nem lesz egy jó képünk sem.Lesz száz kép de mind csak a családi albumba kerülhet ,kis jó  indulattal.Mint a merülést a forgatást, fotózást is meg kell tervezni merülés elött ha használható  dolgot akarunk csinálni.Persze vannak kivételek is  de ez nagyon ritka. Legjobb egy témával foglalkozni egy merülés alatt.Az erdmény nem marad el az biztos.Legyen inkább 2 jó képed mint 100 egyéb.Sajnos ez igazán akkor kivitelezhető jól ha nem kell alkalmazkodni senkihez  van idő mindenre. A körülötted lévő nyugalom fél siker.Nagyon profi felszerelésed van annak ellenére hogy sokan  nem szinpatizálnak a canonnal.Az 5D  egy kitűnő gép amiben nagyon sok örömöd lesz. Egy jól exponált szépen megkomponált kép a fotósnak és a nézőnek is nagy őrömöt szerez.Legyen az egy hal egy magányos kiszáradt fa a sivatagban,vagy bármi más.De az igazsághoz hozzátartozik hogy a  látványos szép fotók,filmfelvételek alapvetően nem a tecnikán múlik hanem a fotós lelki világát,hozzáértését,és elhivatottságát tükrözi.Persze nagyon fontos a gép és annak ismerete is.No de nem untatlak tovább mert lehet hogy nem is érdekel a véleményem.További jó fotózást és szép fényeket / Üdv K.Józsi /
 18. Thomasbuvar 2008 sze 18. 09:55  
Zook! A versenyképeket is végigfikázhatnád! Ha lesz időm én is megteszem. Balage! Zook értékelésével alapvetően egyetértek. Annyit fűznék hozzá, hogy általában válassz mélyebb perspektívát, türekedj arra, hogy az élőlények előtt nagyobb tér maradjon a fotón és pici utómunka néha nem árt a képeknek(becsillanó szemcsék retusálása)!     Bocs', hogy élek: Egy amatőr
 17. Balage 2008 sze 18. 09:45  
:o))))
 16. Bunny 2008 sze 18. 09:44  
Ó te aljadék, nem is tudom ki parázott Kaprijén, hogy vigyek én is fényképezőt, mert fél, hogy nem fog tudni olyan mélyen jól fotózni :) Istenem, de jó hogy nincsenek ellenségeim, ilyen barátok mellett minek ?! :P
Balage, ne hallgass rá, be van rúgva, nem szokott ilyen bátor lenni! Vagy megint határon kívül van, és azt hiszi ott nem éri el jogos haragom, pedig dehogynem!
 15. Zook 2008 sze 18. 09:10  
sokszori megfigyelesem, hogy esetedben alapbutasagrol beszelhetunk, a nitrogen csak segit rajtad :D
 14. Bunny 2008 sze 18. 08:39  
Ez sokunkkal így van, utólag jön ré az ember hogy kéne csinálni. Lehet, mégiscsak van valami szerepe a nitrogénnek a gondolkodásunkban? Bár nem érzi az ember, mégis butít (és nyomorba dönt).
 13. Balage 2008 sze 18. 07:26  
Dede!  Utólag átgondolva ezeket a dolgokat sztem mindenképp lehet benne valami! A poén az, hogy az ember mindig akkor jön rá, hogy mit ba..ott el, mikor kidekózta magát! :o))))
Azért köszi a hozzászólást, a belógó cuccokról, és a zavaró hátterekről. Meg kell fontolni ezeket a dolgokat.
Legközelebb eszembe fognak jutni ezek a dolgok, és remélem be is tudom tartani őket.
Kedvemet egyéltalán nem vetted a hozzászólásokkal. :o)  Sőőőt!  Végre megvan mire kell odafigyelni!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!
 12. divefoto 2008 sze 17. 22:42  
Szia Balázs.
Bocs ne haragudj, de nem ide akartam irni!!!! Elnézést.
 9. Zook 2008 sze 17. 22:02  
nu vegigmentem rajtuk, sajat szamize szerint. lehet, hogy nincs igazam, de errol ne szoljatok :)
 8. Zook 2008 sze 17. 22:01  
feladom, nem ertem :D
 7. Zook 2008 sze 17. 22:01  
ezeken a kepeken tok osszevisszasag van a kekben...nehez osszehangolni csapatban merules kozben, h ki ki merre van...
 6. Zook 2008 sze 17. 22:00  
kar, hogy: nem hasalhattal lejjebb a belogo cuccos miatt, es kar, hogy nem mentel kozelebb, kisebb blendevel. jobban szetmosna a kornyezetet...
 5. Zook 2008 sze 17. 21:59  
jobbrol is belog valami,  csiga is felulrol van, ejnye-bejnye
 4. Zook 2008 sze 17. 21:58  
kozepen a csiga, pedig lecsapnal a tetejebol egesz jo helyen lenne. jo nagy svungja lehetett a viznek, ha igy egnek all mindene... ha megvagod: szep.
 3. Zook 2008 sze 17. 21:56  
mar tisztabb a hatter. a szemnek kellemesebb, ha nem kozepen van a tema. mivel itt felfele maszik, es van egy kis zoldesseg is felette, also 1/3-madba raknam a csigat. tovabba fakonak latom a kepet, biztossan van meg benne tartalek. kicsit sotetebbre vennem es megneznem a sracot a felso harmadban is, lehet h ott is jobban erezne magat. csak ne kozepre!
 2. Zook 2008 sze 17. 21:54  
koncentralj jobban a szemere, ilyen szabalyos formanal jol jonne a negyzetes kivagas es kicsit jatssz a vakukkal, ez most csak fenyes de nincs vilagitva. pedig szep formaju lenne a szemekozepe. hangold kicsit es komponald at szerintem.
 1. Zook 2008 sze 17. 21:52  
szia balage, mivel kerted, ezert mondom mit gondolok. nem feltetlenul mindegyikrol, de nehanyrol essek par szo. szep eles a halad feje, de ez azert edeskeves, mert a hattered nagyon kusza, ilyenkor, ilyen kornyezetben jon jol mondjuk egy 8as rekesz, igaz akkor a fej sem lesz ennyire eles. de a legfontosabb: egeszen eszetlen szogbol nezunk erre a halacskara. felulrol es oldalrol. ertem en az atlos kompozicio igenyet, de ezesetben ez nem volt szerencses.
Első   1
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Tiran, Jackson Reef

Egypt, Red Sea

3/5 db alapján:érdekes(átlag: 4.4) könnyű körülmények
max: 40m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajokteknős jelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés