»» ««
  fórumok / Hírek fórumai / 2009-12-31 Ismét Búvár Bál Pécsen

A szervezők reményei szerint sok résztvevővel lehetne jól demonstrálni, hogy igyekszünk kilábalni a válságból.


Tovább a teljes cikk olvasásához.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


Első   1 . . . 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
 140. pygmy 2010 feb 09. 09:34  
ööö, most rám célzol? ugye nem azt akarod mondani, hogy anno belerúgtam Maszatba, vagy valami más volt? :)



 139. Garfield33 2010 feb 09. 09:33  
Találtam egy képet az ízléstelen sötétkék terítőről, meg az egész lepra enteriőrről:


 138. Garfield33 2010 feb 09. 09:28  
Csak tudod, pygmy, van egy bibi.
Ha a vendégnek nem tetszik valami, és ezt közli a házigazdával, a jobbítás szándékával, akkor semmi gond. Sőt, megbeszélheti a társasággal is, hisz a véleményét miért is kellene véka alá rejtenie. De könyörgöm, milyen stílusban?
Most kicsit olyan érzésem volt, minta amikor a szeretettel látott és jól tartott vendég az asztaltól felállván fingik egy nagyot, futólag megdugja a háziasszonyt és kifelé menet még belerúg a kutyába is...



 137. Darth-Digilog 2010 feb 09. 09:20  
Garf! Figyelmedbe ajánlom az írásom első sorát: "Búvár Bál értékelés egy Sötét Lovag szemszögéből feketén-fehéren."
Ez tudod azt jelenti, hogy amit írok az én véleményem, nem másé és nem várom el, hogy bárki is egyet értsen vele. De lehet úgy sem fogod megérteni, hogy valaki szerethet mást is mint te és azt vállalja is. :-) /ez csak visszavágó volt/ Én tisztában vagyok azzal, hogy pl. esküvökőn egy ilyen zenekar szinte mindenkinek megfelelne, mi -ugye nyáron volt nekünk a nagy esemény- az IN-TEAM zenekart szerveztük le, akik ma egyike a legjobbaknak az ilyen báli/party zenéléseknek, mert idegesít ha valaki csak pötyögni tud a hangszerén. És igaz, ez az én heppem, de hát anno azért kezdtem el deejayskedni (hú ez jó kis szó lett), mert már akkor is oda voltam a zenéért, (sajnos hangszeren nem tanultam meg soha játszani, bár van egy gitárom és néha megpróbálkozom vele, csak nincs rá időm soha) és ezért a zenékre/zenélésre könnyen ugrom. A rossz képeknél már csak a rossz zene tud bosszantóbb lenni számomra! Ja meg a rossz shisha! Na összehoztam azért valahogy a képértékelést a bálkritikával.
Egyébként így pont lehetőséget adok mindenkinek,hogy őszintén dícsérhesse a hétvégi programot, és ne tűnjön csak Dupla iránti tiszteletnek az egész. Én vállalom megint a gonosz szerepét, ez úgy is jól áll nekem! :-)
 136. pygmy 2010 feb 09. 09:17  
jaj, még a végén seshatnak igaza lesz. ez olyan magyaros? :)
a lagziról, ha már szóba hoztam, jut eszembe: mi jó messzire mentük innen "bulizni". egyszerűen képtelenség olyan összejövetelt megkreálni, ami mindenkinek megfelel. hát nem hívtunk senkit. jó is volt, nem szólt be senki:) az én lagzimon ne húzza senki a száját! pedig általában az örömszülők, meg az ifjú pár a szívét-lelkét kiteszi a vendégeiért, akár most Dupláék. de van, akinek a húsleves túl sós, van akinek sótalan... akkor ne egyen belőle, egyen mást. találja meg a neki tetszőt és élvezze azt:)

 135. DUPLA 2010 feb 09. 09:10  
Csak azért reagálok részletekre, mert úgy érzem kezded elveszíteni az objektivitásodat. Ezért muszáj néhány elferdített tényt csak a rend és a távollévők kedvéért megjegyeznem:
Vacsora közben nem volt zenekar,  tehát rock and roll sem, mert a dc-filmeket vetítették, tudod, amit nem nézett senki. (Jövőre az ilyen pofátlanságért kötbért szedünk)
Illik megjegyezni a kenyéradó gazda nevét (Atrium Hyatt), már csak azért is, hogy ne küldjék vissza a pontatlan számlát. A Bacchus nem bízott semmit a véletlenre, saját cuccal dolgoztak, ide értve a mikrofonokat is. Az ingyen bor a bordalos műsor "kelléke" volt ugyancsak tőlük, pontosabban a szponzoraiktól - akikről beszéltek a műsorban  - és többek között valami Villány nevű sufniban készítik a tablettás bort. Így a szállodának ahhoz nem volt köze, tehát a sommás ítélet a szar bor és a rendelési kényszered között már csak azért is méltánytalan, mert vizes bor nélkül is kénytelen lettél volna rendelni, ha bort akarsz inni és nem a vízről prédikálni.
Már két éve is említetted, hogy szalagavatókon szocializálódott lelked DJ-t kíván, és már akkor is igyekeztem elmagyarázni, hogy a mi átlagéletkorunk a végzős gimisektől picit eltérő, tehát itt nem lesz diszkó. Idén is DJ-t igényeltél és megint elmondtam, ha diszkóba akarsz menni, rossz helyre jössz. Ezért nem igazán értem a csalódottságod.
A kék dominanciájú terítést nem a székekhez igazítottuk, - mert azon ülünk, tehát természetes takarásban van - hanem a bál jellegéhez, és reméltük, hogy a kék és a búvár megfér egymással. Ez később is így lesz, de valószínűleg ár-érték arányban lecseréljük a bútorzatot.

Azt külön köszönöm, hogy a kívülálló szemével értékelted az estét, mert egy kívülálló sem volt jelen, tehát ezzel szegényebbek lettünk volna.
 134. pygmy 2010 feb 09. 08:59  
jól hangzik!
egyébként nem értelek, mindig kukacoskodsz. ez nem képértékelés:P
jó volt ez, na. még ha azt említetted volna, hogy egy búvárbálon a cápaharcsa fogyott el leghamarabb a svédasztalról, vagy kis tengeri kagylókkal díszítették az asztali csokrokat, akkor azt mondom, ok:)
ja, a bor iható volt. főleg annyi pálesz után. de nem vagyunk egyformák, és én könnyen beszélek, hiszen vidéki cigányzenekaros sátras lagzikon szocializálódtam:)
 133. Garfield33 2010 feb 09. 08:58  
Nem nagyon lesz ebből 500 hozzászólás, tehát ebben sem leszel mostanság első. Neked szíved joga, hogy ne tetsszen a zene, és lehet, hogy voltak még így páran, de a többségnek megfelelt, természetesen igénytelenségük okán.
Amit megint nem fox megérteni, és ezért hiába is magyaráznánk, az, hogy a tőled eltérő ízléssel és véleménnyel rendelkező embereknek is lehet igazuk.
 132. Darth-Digilog 2010 feb 09. 08:44  
Még karaoket is vittem augusztusban az Andromédára és nyomtuk esténként rendesen!
 131. Darth-Digilog 2010 feb 09. 08:43  
Próbálom megdönteni a múlt pénteki hozzászólás rekordot, úgyhogy lécci-lécci még írjatok! :-)
Vasmacska: amikor azt írom, hogy a zenei műsort fel kell építeni, ez azt jelenti, hogy figyelem a közönséget mire vevő, jön-e program mindjárt vagy sem stb.. Fel lehet pörgetni a népet jó számsorrenddel, meg ugyanazokkal a dalokkal el is lehet kergetni őket. És nem játszok rock'n rollt kaja közben, hogy tudjanak beszélgetni, hogy a Bunny is elégedett legyen (ha véletlenül feladva elveit eljön) stb.. A teljes költséget azért számoltam, mert sokan jöttek messziről és amikor valaki szervez egy bált akkor érdemes ugye ezzel is kalkulálni. Ha azt akarom, hogy ennyiért is biztosan eljöjjenek jövőre, akkor lehet, hogy pár ezressel többért egy jó zenekart hozatok, ami mint írtam (de a kedves vendég kedvéért noh einmal) már túlzottan nem növeli meg %-osan a "vidékiek" költségvetését, és a buli tuti lesz. Egyébként én jól éreztem magam, de a kritikámat úgy próbáltam megírni, hogy az érzelmek ne szóljanak bele a dolgokba, hanem egy kivűlálló szemével néztem a bál felépítését.
Dupla: a gitáros Bunnyt (nyúlt) mellé, meg a szöveget felejtették el többször, de ez előfordul ilyen hosszú műsor alatt, inkább a reakciójuk volt a tipikus "jó ez a népnek így is" vendéglátós zenekaré. Viszont sokkal lelkesebben játszottak, mint két évvel ezelött, de nekem ez még mindig nagyon messze van attól amit szeretnék. Lehet az én hibám, nem szeretem a mulatós zenekarokat.
Hyatt: sajnos ott deejay ment (nem én), és a programok meg szalagavatós táncok voltak, így volt ott is elég amatőr dolog, talán csak a műsorvezetőt tudnám kiemelni! :-) (Minden órában volt egy rövid müsor és utána egy rövid játék azt kellett vezetni.)
Garf: A Hungária írta, hogy "a galléromat felhajtottam" -próbáltam nem stílus idegen lenni! Az autóban már hangolódtunk is, mert lefelé végig énekeltünk két Hungária lemezt is. Ja a diszkózást a techno zene miatt hagytam abba, azóta sem tudom meghallgatni azt a ricsajt.

Na szedjétek össze magatokat, mert még hiányzik 500 hozzászólás a rekordhoz! :-)
 130. pygmy 2010 feb 09. 08:41  
ööö, szerintem nem volt gáz a zene(kar). tök kedvesek voltak, pl. tőlünk hajnal 1/2 4 körül megkérdezték, mit játszanak?:)
azt nem is tudtam, hogy korábban lemezlovas volt dd. hehe, nyomhatna valami műsort a következő dc-s bulin, de akár a egy szafarin is. volt szerencsém többször olyan hajóval szafarizni, ahol a vezetőnk szintén zenész, jó bulikat csinált. természetesen azon a hajón standard tartozék az erősítő és a brutál hangfalak:)


 129. Garfield33 2010 feb 09. 00:12  
Kérj bocsánatot és javíts ki Vanekra!
 128. Vanek 2010 feb 09. 00:10  
Ok. Bél-gyomor ügyben igazad lehet, majd Luci pontosít.
Mondjuk arra nem is gondoltam, hogy magadnak mosnád... :)
 127. Bunny 2010 feb 09. 00:04  
Nono, a bél és a gyomor nem ugyanaz! Bár egyik sikálása sem jó móka, én mindig ügyesen hárítok (ez női munka!) :)
Dupla: kizárólag barnás-sárgát természetesen (direkt nem ütöttem le a bélszín poént, nem alacsonyodok le Garf szintjére)
 126. DUPLA 2010 feb 09. 00:02  
És a bél színhez milyen színű terítőt választunk?
 125. DUPLA 2010 feb 08. 23:57  
:-)))))
 124. Vanek 2010 feb 08. 23:56  
Elcsaptad a hasad, hogy gyomormosásra vágysz?! :-PP
 123. Garfield33 2010 feb 08. 23:56  
Rózsaszín ing felhajtott gallérral.
Mi csak azért voltunk ott, mert a dinoszauruszok már kihaltak.
 122. Bunny 2010 feb 08. 23:54  
Hmm, jó kis friss disznótoros, azzal lehetne a pesti úrinépet megfogni! Sőt, disznóvágás, befogni mindenkit belet pucolni ;-)
 121. Garfield33 2010 feb 08. 23:53  
Rossz irányba mész. A kaja az rendben volt, a séf maradhat, persze a felszolgálóknak meg kell halniuk, de ezzel is munkahelyeket teremtünk.
 120. Bunny 2010 feb 08. 23:53  
Pláne nem. Egyébként is hogy pingvinkednétek teknóra, vagy a túró sem tudja most mi a divat?
 119. DUPLA 2010 feb 08. 23:49  
Má te is a pízzel jössz? Na, jó lesz Laci-konyha is.
 118. Garfield33 2010 feb 08. 23:49  
Ha deejay lenne zenekar helyett, akkor sem jönnél?
 117. Bunny 2010 feb 08. 23:47  
Ja és hogy ne legyek offtopic (bár végülis nem voltam) én azért titokban szívesen elmennék egyszer ebbe a bálba. A csapat és az íncsiklandozó kaja miatt. De közismert elveimet nem fogom feladni, ne rettegjetek ;-)
 116. Garfield33 2010 feb 08. 23:44  
Mi fájt, nyúszó.
Nem én répáztalak meg, hanem a Vanek.
 115. Garfield33 2010 feb 08. 23:43  
Na de ilyen áron?
 114. Bunny 2010 feb 08. 23:42  
jajj. ez fájt
 113. Vanek 2010 feb 08. 23:41  
Mikor? Hol? Pécsen?
 112. Garfield33 2010 feb 08. 23:41  
Majd csak találunk valami rendes helyet Pécs hyatt.
 111. DUPLA 2010 feb 08. 23:40  
Valamiből meg kell élni, Tezsvérem!
 110. Bunny 2010 feb 08. 23:39  
Nem, akkor ha nem jönnek el ;-) De mivel ilyen bulikiller vagyok, na pl. ezért sem járok bálba, disco-ba, zenés összejövetelekre. Táncolni nem tudok, sz*r zenét nem szeretem, a hangos zenét sem (és ahogy vasmacs is megállapította valamiért küldetésének érzi minden ricsajbanda a halláskárosítást), beszélgetni meg nem lehet. Így aztán távol tartom magam az ilyesmitől, és hagyom mulatni a nálam bulizósabb barátaimat. Szerencsére itt van nekem Kommandante, aki eljár a holdingot képviselni!
Aztán rendezünk inkább valami DC-s bulit, zenekar nélkül viszont érti mindenki amit a másik mond, így kerek a világ és én is találkozom a csapattal.
 109. Garfield33 2010 feb 08. 23:38  
Most látom: "jövőre"
Ezek után még volna képed újabb bált rendezni???
 108. DUPLA 2010 feb 08. 23:37  
Ne má'! És akkor hol fogsz találkozni a rég nem látod barátaiddal amire én illetlenül építhetem?
 107. Garfield33 2010 feb 08. 23:35  
Tudod, egy bál attól bál, és nem étterem, hogy az emberek táncolni járnak oda, ahhoz meg zene kell.
Persze, honnan is tudnád  :-)
 106. Vanek 2010 feb 08. 23:34  
De ha igazán a szívedbe akarják lopni magukat, akkor sűrün viszik neked a répát, mi?!
 105. Garfield33 2010 feb 08. 23:33  
Viszont akkor velem ne számolj.
 104. Vanek 2010 feb 08. 23:33  
Én mondtam előre, hogy Kiszel Tündére van szükség...
 103. Bunny 2010 feb 08. 23:32  
Számomra egy zenekarnál két kitétel van. Ne zavarja a beszélgetést. Ne játszon mulatóst. Ezen felül felőlem azt csinálnak amit akarnak, mert csak a szükséges rossz. Ha halk háttérzenét játszanak, még szeretni is fogom őket :)
 102. DUPLA 2010 feb 08. 23:31  
Jó de ezek nem falusiak. Kultúrfővárosiak. Viszont jövőre újragondolom az egészet. Tesco-diszkó lesz.
 101. Garfield33 2010 feb 08. 23:25  
Azt te  csak hiszed, buta Dupla.
A profi falusi zenekarok direkt előre programozzák a hibákat, hogy elkerüljék még a playback gyanúját is.
 100. DUPLA 2010 feb 08. 23:25  
Dehogy. A dc vendégeként és kiérdemelt jutalmából.
 99. OG-Lee 2010 feb 08. 23:23  
Nem az a valós problémája, hogy elhappolták előle a cápás képet?
 98. Vanek 2010 feb 08. 23:19  
Mé'? Ingyen mehetett?
 97. DUPLA 2010 feb 08. 23:18  
Tefike, előreprogramozott szinti zenénél nem lehet mellényúlni. És az is kétségtelen, hogy a két évvel ezelőtti bál DD-nek minden vitán felül jobb ár-érték arányt produkált.
 96. Garfield33 2010 feb 08. 23:10  
Tonképpen tényleg nem. Bár általában sajnálni szoktam a fanyalgókat, azokat, akik sosem érzik jól magukat, mert mindenhol a hibát keresik, még ott is, ahol nincs, de jelen esetben most nem így vagyok vele.
Inkább minket, többieket, a lelki szegényeket szánom, akik igénytelenségük folytán tök elégedettek voltak az estével.
 95. VasMacska 2010 feb 08. 22:52  
Mert te olyan megértő vagy...
 94. Garfield33 2010 feb 08. 22:45  
Azért megértem én: szar lehett a Hyatt helyett ilyen helyre járni, ámbár korántsem kötelező...
 93. VasMacska 2010 feb 08. 22:35  
DD 80-hoz:
Ez a zenekar a bálozók táncikálásához szolgáltatott korrekt báli zenét. Olyat, amire táncolhatott az úri közönség: népszerű slágereket, nem tematikus csoportosításban. Nem hiszem, hogy jó megoldás lett volna angol keringő blokk, twist blokk vagy swing blokk.
Szerintem túl hangosan játszottak, de én úgy tapasztaltam, hogy ahol van egy zenekar, az biztos, hogy túlméretezett hangerővel dögönyözi a földbe a hallgatóságot.

Az Attrium Hyatt bálja nyilván más. De nem is oda mentünk bálozni.

És nem méltányos a teljes utazási és lakhatási költséget számításba venni. A bál költsége a belépő és a fogyasztás. A báli belépő  és ugyanaz a fogyasztás, úgy gondolom, hogy a Hyatt bálján magasan sokkal többe kerülhet.
A búvárbáli belépő ára  és a szolgáltatás éretékének  ár-érték aránya több mint megfelelő volt.

( és a művésznőről miért nem írsz egy sort se?:)
 92. Garfield33 2010 feb 08. 22:06  
Csak egyvalamit szeretnék javítani: lehet, hogy nem értek a fotózáshoz, és DJ sem voltam, viszont van néminemű zenei képzettségem, és asszem, elég jó fülem is. Én is hallottam, mikor néha mellényúltak a fiúk, de ettől függetlenül ide bőven jó volt a zenekar, frankó repertoárral és igazi lelkesedéssel.
Voltam már bálon, ahol bődületees gázsiért játszott egy hírös táársaság, és a nép mégis a szomszédos kisteremben ropta egy helyi banda muzsikájára. Szóval tudomásulvettük, hogy neked nem tetszett, ezt már 2 éve is mondtad, de akivel beszéltem, mind meg volt elégedve a zenével...
(Ja, és nem fizetett nekem ezért a zenekar egy fillért sem. Még csak most tárgyalunk róla)
 91. DUPLA 2010 feb 08. 21:48  

Első   1 . . . 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Yamagiri Maru

Micronesia

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) nehéz körülmények
max: 27m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilágcápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés