»» ««
  fórumok / Hírek fórumai / 2016-07-17 A Nase Worldwide hivatalos állásfoglalása

Az MBSZ hírét közöljük módosítás nélkül.

Tovább a teljes cikk olvasásához.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 6. Bunny 2016 júl 23. 11:21  
Szerintem gondold meg, kis meló biztos bevétel, a cross tuti biznisz!
 5. Vanek 2016 júl 23. 08:35  
Természetesen a VICC még megvan. Bár a crossover eddig nem volt a lehetőségek között. De idővel felülvizsgálom a kérdést. Addig is lehet jelentkezni a hagyományos képzéseinkre. :-)
 4. Bárónő 2016 júl 22. 14:36  
Na jó. Ügyvédet csak mint merülőpárt szeretek látni. Esetleg mikor a sztéket sütjük. Lehet a barátom is csak soha ne kelljen "szívességet" kérni tőle.
kicsit off: (ismertek.) Szóval egy augusztusi telefonba mondja nekem a hölgy: sajnálom uram az ön cascó biztosítása nem érvényes tavaly októbertől,  mert nem töltött ki egy v.milyen papírt. Mondom én: van kötvényem és befizetett csekkjeim. Erre ön azt mondja, hogy nem érvényes? Visszamenőleg? Erre a hölgy: Így van.  Ááááá, csak gondoljon bele asszonyom, ez olyan dolog, mintha holnap reggel becsönget önhöz két ember, hogy jelentkezzen hamvasztásra, mert időközben megtalálták a kedves édesanyja abortusz kérelmét és most ennek érvényt kell szerezni. / csönd / - a hölgy majdnem sírva: ne kapjam fel a vizet! .... vissza utalták az egész éves pénzt, pedig csak három negyedév volt fizetve.
No on:

Tényleg Vanek ÚR : megvan még a VICC? Mert ha meg plussz crosszóver (megint csak az a sz@ros pénz) akkor már legyen nekm inkább az, mert a VICC kártya örök.
 3. Vanek 2016 júl 22. 14:14  
És ez gondolom egy kártérítésre szakosodott ügyvédnek kész csemege.
 2. Bunny 2016 júl 22. 09:09  
Nehéz ebben okosnak lenni, amikor az ember gyk. semmit nem tud a dologról. De nyilván az ilyesmi nem tesz jót a cég nevének. És hát lássuk be, azért eddig sem voltak piacvezetők, így tényleg lehéz lesz meggyőzni akár oktatót akár informált leendő diákot, hogy abban a rendszerben képzelje el a jövőjét, ahol visszamenőleg is képesek érvényteleníteni kiadott és kifizetett kártyát pl. Hát fura az biztos.
 1. Bárónő 2016 júl 21. 20:40  
No. Úgy látom, kis idő elteltével sem lett több hozzászólás. Csak nem állom meg szó nélkül a lényeget: "nem ismer el hivatalosan". Hogyan? Visszamenően? Már ez is kezdi?
Csuda egy fazonok élnek ott az új világban. Átgondolta-e vajon, hogy ezek után ki lesz az a féleszű, aki valaha is a közelébe megy egy ilyen "cégnek", amiből tizenkettő egy tucat és a róka hetedik bőre.
Sajnálom a "komolyabb" kártyával rendelkezőket (oktatókat), mert ilyen "történések után" akkor sem mennék a közelébe, ha az fizetne nekem. Még büntetne a hülyéje.

Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Aruk Giftun

Egypt, Red Sea

1/2 db alapján:érdekes(átlag: 4.5) átlagos nehézségű
max: 11m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés