»» ««
nagytomikaa hozzászólásai:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
  fórumok / Szakmai fórumok / Búvárfelszerelések, barkácsolás
7046. nagytomikaa Ugrás 2017 aug 09. 19:21  
Üdv!

Sikerült vásárolnom egy Beuchat mundial one 50 típusú uszonyt, ez az első uszonyom, egyáltalán nincsen tapasztalatom, még csak most ismerkedem a sporttal így kérnék egy kis tanácsot hozzáértőktől.
Az lenne a problémám hogy a mérete 41-42 ha felveszem a lábamra szárazon akkor éppen hogy picit mintha lötyögne de nem vészes inkább oldalirányban függőlegesen nem, egyenlőre csak pamutzoknival próbáltam azzal szárazon stimmel és kényelmes is, sajnos az uszonyt előzetesen nem sikerült felpróbálnom. Viszont kipróbáltam vízben és úgy már azért nem az igazi, érzem hogy evezés közben a talpam minimálisan elemelkedik az aljától illetve picit mozog a lábamon is, nincs meg a 100% hatásfok. Díjmentesen ki tudnám cserélni viszont a következő méret lefele az 39-40, a kérdés az lenne, hogy kicseréljem-e vagy vegyek egy vastagabb neoprén zoknit, amit ígyis úgyis fogok venni egy 2mm-est. Egyébként normál utcai cipőből 41-est hordok így ezért vagyok tanácstalan a témában, nem tudom mennyire kell "passzos"-nak lennie az uszonynak a lábam vízben egyébként gond nélkül belemegy nem kell feszegetni simán belecsúszik így gondolom akkor a mérettel van a probléma.Ja és szabadtüdőzésre fogom használni maximum 4-5 méter mélységig rövid merülésekre Cressi Nano maszkkal és Cressi corsica csővel. A választ és tanácsot előre is köszi!
Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Maaya Thila

Maldives

2/2 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) átlagos nehézségű
max: 32m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágcápa legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés