»» ««
Darth-Digilog hozzászólásai:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Felcsigázva
159. Darth-Digilog Ugrás 2007 jún 20. 14:16  
Én a kék hátteret, legalábbis, ahogy Bumbi ragaszkodik hozzá, nem tartom alapvetőnek. Általános szabálynak természetesen jó, hiszen a rendes környezete az állatoknak a kék víz, de ez nem igaz az éjszakai állatokra, nem igaz a kék háttér mondjuk a nem lebegő-úszó állatokra (ld. csiga) és esztétikailag sem mutat mindig jól a kék háttér. Bumbi néha szerintem elfelejti, hogy az esztétika fontosabb a természetfotózásban mint a természetesség. Például érdemes megnézni, hogy az idei Év Természetfotósa pályázaton, egyik "tanult" kollegánk és fórumtársunk medúzás felvétele, az élet a vízfelszin alatt kategóriában, fekete háttérrel Bumbi által le lett pontozva. Mindössze 2 pontot kapott tőle, ugyanúgy Bumbi nagy barátja Bence is csak 3 pontot adott rá. A többi zsűri tag pedig szerette. Ugyanakkor szerintem kék háttérrel meghalna a kép,így jön ki jól a medúza minden apró részlete. De még a nagyok is néha ragaszkodnak túlságosan a szabályokhoz. Ami nem jelenti azt, hogy mi búvárfotós fórumosok kicsit ne figyeljünk oda jobban az alapvető szabályokra.
154. Darth-Digilog Ugrás 2007 jún 20. 13:37  
A képem védelmére csak annyit, hogy ha a képet megnézitek a levél erezetén is látszik, hogy ott éles ahol kell (a csiga is). A digi technika itt nagyon nem szólt közbe, mert a szokásos manuál fókuszomat használtam. Aki  ismeri ezt a csiga fajtát, az tudja, hogy általában az egy centit sem éri el. Ez a kép kb. 2,5 szörös nagyítás (4T lencsével), és mint ahogy tanult kollegám  (Zook) írta épp csak kicsit van vágva. A blende teljesen szűkítve 40-en! Sajnos ez a csiga ilyen, igazán nincs rajta élesség (kontraszt), ez a szinéből is adódik. Tehát inkább a témaválasztást lehet megszólni -ez a csiga igazából nem alkalmas versenyfotózásra- vagy azt, hogy a szerző nem szereti agyon sharpnes-szezni a felvételeit.

A többi felvételről: tessenek odafigyelni, hogy a homogén háttér a természetfotózásban (is) alapkövetelmény. Attól nehezen lesz jó egy kép, hogy jé az a csiga milyen érdekesen csavarodik, közben pedig a háttér miatt nem is veszem észre a csigát. Nagyon nehéz téma a csiga, pont a környezete miatt, ezért szerintem ez a kategória -bocsánat mindenkitől- de elég gyengére sikerült. Ezért én a héten ki is hagyom a szavazást.
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
656. Darth-Digilog Ugrás 2007 jún 06. 10:24  
Ti mindig azt írjátok, hogy szétesik az oldal! Amikor felraktam a Submarine Fotóstalálkozó III.-at, azt is levettétek, hogy szétszedi az oldalt. Nálam miért jelenik meg minden tök normálisan? Valami baj van a gépemmel?
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Kettecskén
210. Darth-Digilog Ugrás 2007 jún 06. 10:20  
Hoppá! 210! Én is gratulálok!
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
606. Darth-Digilog Ugrás 2007 jún 04. 08:56  
Béla bácsi most biztos rögtön mondaná, hogy túl középre sikerült. :-)
549. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 29. 16:48  
Már én is beszéltem a Pistivel és mondtam neki, hogy a következőt ne így szervezzük és ne is így hívjuk, hiszen tényleg nem a megmérettetés az igazi cél, arra ott van a Magyar Bajnokság. Vevő volt az ötletre, hiszen csak a csomagolást kell megváltoztatni magát a lényeget nem túlságosan.
Én azért szeretném továbbra is, hogy legalább a fórumos fotósok egy kicsit komolyabban vegyék a víz alatti képkészítést, mert kell a több jó kép. Ahhoz pedig elengedhetetlen néha egy kis időráfordítás....
543. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 29. 16:02  
Na nehogy már a videózás vegye át a fő helyet itt a fórumon!

Szóval visszatérve a III. Submarine Búvárfotós Bajnokságra, amit inkább neveznék 3-4 napos szakmai összejövetelnek, hiszen elsősorban az új tehetségek felkutatása, felkarolása a cél, nem a versengés, hiszen a Submarinnek is szüksége van több jó fotósra, a minél színvonalasabb megjelenéshez. Ezért is -többektől azt hallva, hogy nem mer nekivágni egy ilyen megmérettetésnek- ragadtam most billentyűt. A szervezők (Herold Pisti és én) sok szeretettel várjuk a víz alatti fotózás iránt komolyan érdeklődő a kiírásnak megfelelni tudó búvárokat. Érdemes eljönni,mert komoly szakmai tanácsokat lehet kapni, és a pár nap tényleg arról szól, hogy kiértékeljük egymás képeit, megbeszéljük mit hogy kellene vagy kellett volna csinálni, fejlődjön az esztétikai érzékünk, csiszolódjon technikai tudásunk, tehát inkább hasonlít egy szakmai tovább képzésre mint egy versenyre. Ha valakinek az én személyem szakmailag kevés volna, akkor a szintén velünk tartó nagyhírű Gulyás Zsoltot (Magyar bajnok, Világbajnoki II.) is lehet nyaggatni. Péntekig még lehet jelentkezni, ha valakinek kérdése van,akár itt akár telefonon megkereshet engem vagy Herold Istvánt. (Az én számom 30-9777-055).
(Vasárnap is lehet merülni, az is benne van a részvételi díjban, bár csak gyakorló merülésként, az akkor készült képek nem adhatók be)
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Kettecskén
158. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 29. 15:47  
A DiveCenter mint a bibliám -nyalnyal- ajánlotta néhány hónapja az ezer hal című könyvet. Én rögvest megrendeltem és abból néztem meg a számomra korallőrhalként elhíresűlt halaim nevét. Ott így nevezték őket. Azaz nem vicc a cím. Ha hülyeséget írtam a Bunnyt vagy Elchet szidjátok, ők eladták a lelküket gondolom egy ingyen példányért, és sok jót írtak a könyvről.
150. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 29. 08:23  
A roncs oldalán. Ja. Kettő volt csak nem egymás mellett. Ritkán összeálltak.
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
496. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 22. 14:53  
A kötözködést neki szántam! :-)
494. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 22. 11:36  
A minőség nem ugyanaz, nagylátónál napot is komponálva a képbe, szerintem - de kétségkívűl könnyebb fotózni digivel. Szegény Archi mit csinálna egy analóg géppel?

Elche: mint felügyelő biztos, csapatösszetartó, fotósa a Submarinnak és zsűritag meg tanácsadó stb veszek részt. Nem mint versenyző.
481. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 21. 18:29  
Az én gépemen minden nagyon szép volt! De a lényeg, hogy tessenek jelentkezni a SUBMARINE BÚVÁRFOTÓS BAJNOKSÁG III-ra!
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Kettecskén
100. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 20. 12:17  
Úgy gondoltam nem mindennapi eset. Így értettem a történetet.
99. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 20. 12:15  
RK kollega megint belehúzott! Bár az előző verseny papagájhala nagyon Gulyás Zsoltis volt, ez végre eredeti. Miért nem vágtad meg?
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
473. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 19. 08:35  
Nem és már nem is fog. Eladta a felszerelését az ízületei miatt. Most már csak szárazföld.
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Kettecskén
91. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 19. 08:33  
Azért ez a laca13 kép témája nem semmi! A történetért mindenképpen gratulálok! Vauuu! Krokodilhal és kékpettyes rája így egy képen. Komoly! Ha ezt Archi fotózhatta volna! (Muszáj a jövő Év Búvárfotósának nyalni egy kicsit!)

Ne felejtsétek a Submarine fotósbajnokságot! Már nincs sok hátra a jelentkezésig! Pisti levele a fotós fórumon! Olvassátok el! Jelentkezzetek és akkor élőben is fikázhatom majd a képeiteket Pagon! Yeah!!!!!! :-) :-) :-)
75. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 18. 19:24  
Nem rossz. Állóba megvágva? Még egy vaku? (jobb oldalra)
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
467. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 18. 13:10  
Szerintem is, csak Gábor ezt nem tudja, és elképzeltem ahogy rádöbben: igen-igen, hiába a nagy felbontás ha kicsi a ccd és szar a lencse meg a képfeldolgozó. Szerintem Gábor talán még nem is fogott a kezében kis gépet, talán csak a lányáét egyszer, de az is olyan rég volt, hogy tán nem is volt igaz.
464. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 18. 09:36  
Csak, hogy ne érezd, hogy nem foglakozunk veled! Elolvastam a cikket,de csak annyit tudok hozzátenni, hogy a vakut akkor sem tudjuk eldobni, mert deríteni akkor is fog kelleni. Vagy kiemeléshez használni stb...
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Kettecskén
69. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 18. 09:20  
Kiss Gábor: Te Laci, ennyivel rosszabbak ezek a kis gépek, mint amiket mi használunk? Analog-dialog: Miért, mi nem tetszik? KG: A színek döglöttek, nincs vakuzva rendesen vagy rossz a fehéregyensúly?! Nincs brillanciája a képnek! Nézd meg! Ha kicsiben rápillantasz mit látsz? Egy nagy narancs foltot! Semmi plakativitása nincs a képnek! A-D: De a téma azért jó? KG: Persze, tudod nekem nincs ilyen, ezért érdekes. A-D: Hát igen,én is régóta vágyom egy ilyen képre! KG: És ki fotóz ilyen témát f 2,8-al? Ezért életlenek a szélek? .............

(Kiss Gábor nem biztos, hogy egyetértene minden véleménnyel amit a szájába adtam, ezért kérem a társaságot, csak viccesen fogadja, hogy az ő nevében -mint mesterem- írok néha.)
56. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 16. 23:08  
A cápás kép egész jó kompozíció volt, nem voltak zavaró körülmények (na jó nem volt feltünő), éles volt, jók voltak a színek. Egy kis vaku mondjuk el kellett volna még,de összeségében nekem tetszett, és nem csak mert cápa volt rajta. Persze ha egy "hagyományos" kis hal úszik így az biztos unalmasabb-érdektelenebb képet eredményezett volna. Szóval, igen, szerintem is vannak populárisabb témák, de azért azokat is tisztességesen kell megfotózni.
Tudatosan fotózok általában, ezért utálom most az egészet, mert annyit makróztam -és azt nem szeretem-, hogy kicsit elég lett a víz alatti képkészítésből. Ha tehetném fel se raknám soha a 105mm-t!
52. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 16. 20:30  
Hát két ekkorka halat kék háttérrel 50-es velviára nem lehet lefotózni, hogy mind a kettő éles legyen. És a közelebbi sügér éles, az a fontosabb. De a hátsó életlensége miatt nem is küldtem  el semmilyen versenyre.  A kis háziversenyre  próbálok  nem  a  verseny képeimből  válogatni,  inkább olyanokat amiket szeretek,meg nem is rosszak, de nem ütik meg mondjuk az OB mércéjét esetleg.
17. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 15. 19:26  
Én azt mondanám, hogy egyelőre ez az egyetlen kép amiről van mit írni. A többire még várok! De küldtem én is egyet azért, hogy engem is lehessen támadni! :-(
15. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 15. 18:02  
Kiss Gábor barátom biztosan azt mondaná: mmmmm... Jó! És miért fekete-fehér? Kiúszik a hal a képből! Nem jó a kompozíció! De azért érdekes, még nem láttam ilyet! De jól látom, hogy életlen? Torz a sügér feje!  -Jójó, -mondanám én erre-, de ez csak egy olympus!  - Az nem számít!-folytatná-, engem a kép érdekel, nem az, hogy mivel-mikor-miért készült! Túl szűk! És kellenének a színek! Nem jó. Következő?
3. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 14. 21:41  
Nem cikizem, inkább elmegyek TakaII videót nézni. Jól fog esni egy kis röhögés a nehéz nap után! :-)
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
438. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 14. 21:28  
Gratulálok a győztesnek!
De bánom, hogy Bunnyt én is hozzásegítettem a szép eredményéhez! Ezt nehéz lesz megbocsátani magamnak!
375. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 08. 18:52  
Szerintem legyen videós verseny is,és az első téma,hogy kötődjön a fotózáshoz is: A "víz alatti fotósok".
  fórumok / Képtár megjegyzések / 2007 Kedvenc képem
191. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 07. 15:13  
Nem viccelődünk! Komolyan vesszük a dolgokat! És nem bosszantjuk szegény fotósokat!
187. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 05. 09:48  
Kedves Thomasbuvar szégyellem magam. Most pótolom a hiányt. A vicsor kép lehetne akár a legjobb felvétel itt a héten, mert izgis perspektíva, még nem is nagyon láttunk ilyet. Jó az alulról való komponálás, nincs zavaró háttér, sőt egy sötét színből jön elő egy kicsit félelmetesnek tűnő fogsor. Brrrr!.. De engem zavar, hogy gyakorlatilag egy szájon kívűl szinte nem is látunk mást. Kellene látni a másik szemet is és talán egy picit lehetne tágabb is  a képkivágás. Ezzel még mélységélességet is nyerhettél volna és a szeme is éles vagy élesebb lehetne akkor. Így nekem olyan hiányos kép született. Ránézek a képre és látom, hogy olyan mintha mindjárt bekapna ez a hal. De igazából csak beleképzelem a képbe, mert csak annyira jó a kép, hogy elindítsa a fantáziám, de annyira már nem, hogy tényleg az is legyen a képen amire gondolok nézése közben. Picit még lehetett volna rajta dolgozni. És akkor szavaztam is volna rá. Így csak egy szerencsés fotóst látok, aki előtt ott volt a nagy lehetőség, de nem dolgozta ki  rendesen. :-(
183. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 04. 13:55  
"Tanulni meg akar a fene, ezután is csak nyomni fogom a gombot mint gyurka az ajtót, vállalva a kemény kritikákat" Én szerintem ennek a fórumos versenynek az a lényege, hogy tanuljunk. Nem a nyeremény. Maga a fórum is azért van,mert közös hobbink van és szeretnénk egymással megosztani az eredményeinket. És ha az ember igényes önmagára, akkor legalább abban ami érdekli, megpróbál mindig fejlődni. Szerintem. Ezt elvileg itt meg lehetne tenni. Lehet a kevés pénz, meg a rossz technika mögé bújni, de úgy tudom, hogy a cápás kép egy kis kompakttal készült, és az utsó Submarine bajnokságon a D200-akat egy 3,2 Mpixeles kompakt verte macro kategóriában! Láttam már sok kompakt verseny képet és nagyon jók voltak!
Zárszó: Én is szeretek lógni néha itt a fórumon, de ne várjátok tőlem, hogy aszisztáljak ahhoz, hogy körbenyalogassuk egymást, vagy szakmailag teljesen rossz és elfogadhatatlan képeket magasztaljunk. Amúgyis tizmillió fotós országa vagyunk már, ne degradáljuk tovább a szakmát. Én ezt a szerepet tudom itt vállalni, higgyétek el, hogy Kiss Gáborhoz képest (miket kaptam én tőle anno!) én egy angyalka vagyok kritikailag. Szóval a jelszavam: KÜLDENI, NEM FELADNI, KRITIZÁLNI!
u.i.: az unterwasserban 5 éve volt kapáslövés kategória,  és  nagyon  jó  képek voltak.  A spontenaitás  nem ment a  kompozícíó  kárára.
166. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 04. 10:15  
Nem azt írtam, hogy ne induljanak kezdők vagy gyengébb fotósok! Sőt! Induljanak ha tényleg tanulni akarnak! Csak ne dícsérjük őket, hanem lássuk el őket hasznos kritikákkal! És  vitatkozzunk  itt a fórumon akár. Ezért is  írtam most, mert  láttam, hogy  igazából senki nem mer  veszélyesebb ösvényekre  evezni.  Na  ez  egy  jó  kis  képzavar  lett.  Drága  Zook mester,  attól  hogy  kedves  családod  van  a  képen  más  még  nem  hatódik meg!  Szegény gyerek feje  tényleg  kicsit torz  lett a  hosszú  expótól és a lámpától. Fotóilag nem tudom értelmezni, emlékképileg tutiális. De még dolgoztam volna rajta!
161. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 04. 09:36  
Elche kollegának: Csak nem szeretném ha elmennénk teljesen szakmaiatlan út felé. Tőlem ne várd, hogy partner legyek a szakmailag nem korrekt képek dícséretében. Az erős mezőnyt, meg nem tudom értelmezni úgy, hogy nem az OB szinvonalához mérten. Van jó fotó, meg rossz fotó, nem OB-s meg nem OB-s. A cél az kell legyen: mindenki hozza ki gépéből és magából a maximumot, ezzel majd akár az OB színvonalát, tömegbázisát is növelje. Ha valaki már búvárfotós fórumozik, akkor valószinűleg komolyabban veszi ezt a hobbit, tehát talán szeretne fejlődni is benne. Inkább javasolni kéne, hogy olvassák el 3x a Násfay könyvét, meg még néhány fotós könyvet, hogy legyenek tisztában legalább alapfogalmakkal. A dícsérettel meg bánjunk óvatosan.
Mirci kollegának: Köszi a kritikákat. Megnéztem a falam, és tényleg vágva van ez a kép. A falamon több az alja, de úgy is minden középen van. Szerintem úgy rosszabb, túl sok a sötét rész. Viszont a 3. búvár ott nem lóg bele a képbe, de az a keret miatt van mert nem 2:3 arányú, így a kép bal oldalát már takarja. De én helyeztem be így a képet, azaz egyetértünk a harmadik búvár kicsit zavaró. Ami fontos volt a komponálásnál, hogy legyen hely az úszó búvár elött, nehogy nagyon kiússzon már a képből. Természetesen ez a fotó is inkább a szívemhez van közel, mintsem komoly verseny fotó lenne.
Az én kedvenc képeim: a cápa (nyal-nyal), a dugong és a papagájhal szája. A sorrend nem ez! A shopping egy jópofa kép, és a polipos egy nagyon érdekes fotó, nem túl jó kompozicíóval. Én a többit, így hirtelen nem tudom értékelni, mert nagyon zavaros témájuak,némelyiknél úgy kell kitalálnom mi vagy mennyi van a fotón, homogén háttérnek még a lehetőségét sem látom, nincs színük néha igazán témájuk sem. Stb... Bocsi.
Na lehet utálni!
A vezetőségnek üzenem, ne zárjatok ki, elkészült a terasz, a jacuzzi süllyesztve, a tiramisu készül! E-mailben egyeztessünk az időpontról!
154. Darth-Digilog Ugrás 2007 máj 04. 08:36  
Na csak muszáj hozzászólnom. Szóval nem értek egyet tanult kollegámmal "elche"-vel. A képek amiket felraktunk nagy részint kedves, néha érdekes vagy vicces fotók, de a mezőny nem erős, a képek nem eget rengetőek. Elnézést, hogy ha hangulat romboló leszek, de nem egy fotós magazinban olvastam neves fotósok véleményét arról, hogy mennyi amatőr fotóklub alakul, ahol egymás gyenge felvételeit dicsérgetik agyon és a végén még kiállítást is csinálnak. Ezzel sajnos rombolva a fotózás színvonalát, és nem segítve a további fejlődést. Ezt szeretném elkerűlni. Tudom, öröljünk hogy összejött ennyi kép és egy jó kis közösség, csak merjünk kritikusabbak lenni! Lehet, hogy fel kellene kérni fórum független profi fotósokat, hogy írjanak KÍMÉLETLEN kritikát  zárszóul az adott versenyről. Mi pedig merjünk a barátainknak, fórumtársainknak elmondani negatív dolgokat, és csak ha tényleg megérdemli írjuk le azt, hogy: "mert ennyi és ilyen erős fotót volna jó akkor is egy galériában látni". (Az ennyivel egyetértek)
A kezdeményezés egyébként jó, ezért is küldtem én is képet a versenyre. Lehet ezzel kezdeni a kemény kritizálást. :-)
  fórumok / Közösségi fórumok / Gépház üzen
94. Darth-Digilog Ugrás 2007 ápr 04. 14:05  
Nekem teccik a fejléc, szerintem harmonikus a szinek, benne van amiről a búvárkodás szól. És szerintem egy fejléc nyugodtan lehet montázs, ez nem verseny vagy természetfotó kiállítás. Érdeklődő búvárok egy halat néznek, mögöttük tűz be a fény az üregbe. Kevés téma, velős mondanivaló. És gyakorlatilag három szinből (sárga-piros-kék) áll, nem csilli-villi. Nálam 100%.
87. Darth-Digilog Ugrás 2007 ápr 04. 09:02  
Hát nehéz elhinni, hogy a búvárok abból a távolságból észrevennének egy ekkora gébet, de szerintem a Gábor erre is képes! Bár ők az Adriáról tekintenek le erre a vörös-tengeri (?) gébre. Tényleg jó szem kell hozzá. :-)
74. Darth-Digilog Ugrás 2007 ápr 03. 09:49  
Kedves Kékbálna: a két nyeszlett búvár fogalmat beszéld meg majd Kiss Gáborral és kedves feleségével. Lehet nem fognak neki örülni! (Ugyanis ők a búvárok) De van egy jó hírem is, a Gábor mostanában (sem) nincs jó erőben, így lehet csak a rotiját engedi rád! Na hali! :-)
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
134. Darth-Digilog Ugrás 2007 ápr 03. 09:44  
Sajna nem tudok, mi napi 160 euróért laktunk reggelivel, és ezért csak egy korrekt szállást kaptunk -igaz a belvárosban- semmi különöset. Róma drága szállásilag. És még merülni sem lehet :-(
  fórumok / Közösségi fórumok / Gépház üzen
62. Darth-Digilog Ugrás 2007 ápr 02. 19:04  
Szerintem tök jó búváros a fejléc. Jó a géb is, de a két búvár tökéletes! :-)
  fórumok / Szakmai fórumok / Víz alatti fotózás és videózás
118. Darth-Digilog Ugrás 2007 ápr 02. 12:55  
Most ott tartok, hogy ma is könyörögtem a k'va Nikon kft-nek, hogy ugyan 2és fél hónap után adják már vissza a D100-amat megjavítva. Azt ígérték a héten meglesz. Utána ha marad költeni való pénzem (nem marad) nézek hozzá használt Subal tokot occsóért. Zook ajánlása alapján. Vagy veszek még 40 tekercs diát. Vagy idén nem megyek fotózni víz alá, hanem élvezem az életet.

Ja a kis csapatnak erről jut eszembe, a jacuzzi mükszik!
115. Darth-Digilog Ugrás 2007 ápr 02. 12:24  
Dia mint dia!!!! Nem digi!
113. Darth-Digilog Ugrás 2007 ápr 02. 11:59  
Beléptem egy majdnem új névvel. Üdv mindenkinek. Egyébként Róma-lóg voltam, és városnéző-lóg nem búvárlóg. Sajnos.
Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Cod Hole

Australia

2/2 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 23m, látótáv: 25m felett

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés