»» ««

Tíz éves a Tengeri Só!

Egyéb

A népszerű rendezvénysorozat jubileumi előadására került sor 2004. december 1-én. Brankovits István a szervezők nevében beszélt az előadássorozat múltjáról, jelenéről és jó előre felhívta a figyelmet a jövő év áprilisában megrendezésre kerülő filmfesztiválról.

Mielőtt az ünnepi programról szó esett volna, a nagy számban megjelent közönség egy perces csenddel emlékezett a közelmúltban tragikus körülmények között, fiatalon elhunyt Szabados Máriára, Babára. Emlékére az előadás alatt egy gyertya világított.

Elsőként egy rövid összeállítást láthattunk az idei Antibes-i fesztivál díjazott filmjeiből, melyek az áprilisi budapesti filmfesztiválon teljes egészében láthatóak lesznek majd, azután pedig a 2002-es fődíjas filmet vetítették le, mely a vízilovak életéről szól. Az első blokkot Kálmán István Tenger című filmetűdje zárta. A szünetben ezúttal a hagyományosnak mondható zsíros kenyér helyett sonkás, sajtos, csirkemájas szendviccsel kedveskedtek a szervezők, majd egy hatalmas tortát tüntettek el jóízűen a megjelentek.

A program második felében a Tengeri Són már számos alkalommal nagy sikerrel előadó Dombovári Tibor ezúttal egy kicsit eltért a szokásoktól. Diavetítése során felidézte azt a sok éves búvár- és fotósmúltat, aminek eredményeként a legelismertebb hazai búvárfotóssá vált. Hangulatos előadásának köszönhetően kicsit más oldaláról ismerhettük meg, hiszen családjáról, első búvártapasztalatairól, kubai útjairól is mesélt - mindezt természetesen nagyszerű képekkel illusztrálva.

A Tengeri Só pedig természetesen folytatódik, legközelebb január első szerdáján gyűlhetnek össze a búvárkodás szerelmesei az ELTE lágymányosi épületében.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Dhonfanu

Maldives

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 27m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés