»» ««

Megújultunk!

Egyéb

Amint látható, újjászületett weblappal várunk ezután minden látogatót.

A divecenter.hu két és fél éves fennállása alatt másodszor újulunk meg, de most aztán nagyon. Mindent újra kezdtünk, minden remélhetőleg szebb és jobb lett.

Fontos újítások a kinézet mellett főként a működésben történtek.

Kezdőlapunk ezután méginkább kezdőlapja akar lenni mindennek, amit a portálon megtalálsz. Ezért csak három legfrisebb hírt találod itt, de alatta a hírek olvasása gombra kattintva feltárulnak régi híreink eddig nem látott könnyedséggel kezelhető felületen. Lapozgathatsz benne kényelmesen, akár a kezdetekig vissza tudsz ugorni.

Megnyitottuk saját fórumunkat, amely nem csupán az általános csevegésre hivatott, hanem az oldal szerves része lett, a legtöbb szolgáltatásunkhoz hozzákapcsoltuk. Így könnyedén tudsz megjegyzést fűzni egy hírhez, kérdezhetsz egy apróhírdetés kapcsán a feladójától, vagy épp elmondhatod véleményed egy búváriskoláról, netán egy-egy jól vagy kevésbé jól sikerült fotóról.

Az oldalak elérhetősége (ún. URL-je) is egyszerűbbé, beszédessé vált, így könnyedén megjegyezhető vagy bediktálható valakinek telefonon.

Újításaink sora hosszú, fedezd fel az oldalunkat magad, vagy hívd segítségül a súgónkat, ahol egy elég bő lére eresztett ismertetőt találsz az újdonságainkról.

Reméljük elnyeri tetszésetek az új kinézet, a megváltozott működés és az új lehetőségek!

Búvárbarátsággal Gonda Rudolf és Szabó Károly.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

El Bells

Egypt, Red Sea

4/8 db alapján:érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 34m, látótáv: 10-25m , driftes

parti merülésfal merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajoklegalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés