»» ««

Frissült a BOBBA

Egyéb

Átnéztük, és felfrissítettük a Búvár -Oktató -Bázis -Bolt Adatbázisunkat, hogy ti mindig aktuális adatokat találjatok ott is.

A BOBBA adatbázisunk története még a divecenter.hu születése előtti időkre nyúlik vissza, amikor létrehoztunk egy búvároktató értékelő részleget a bunny.hu személyes weblapon. Aztán az átkerült ide, hogy többszöri átalakulás után megszülessen a fórummal megtámogatott BOBBA.

Az adatbázis eredeti célja is az volt, hogy a hazai búvárok tudomást szerezzenek az itthon tevékenykedő cégekről, legyen az búváriskola, bolt, klub, stb. és erről ha véleményük van, megoszthassák egymás között. Mivel nincs annál bosszantóbb, amikor az ember elavult információba botlik, szerkesztőségünk két hónappal ezelőtt körlevelet intézett a BOBBA listán szereplőknek. Megkértük őket, hogy nézzék át adataikat, jelezzék ha valami nem stimmel, de mindenképpen jelentkezzenek, hogy tudjuk még léteznek.

Nagyon sok helyről érkezett pontosítás, javítás, kiemelten megkértünk mindenkit, hogy csak a valóban nála elérhető szolgáltatásokat jelölje be. A legtöbb helyről azonnal megjött a válasz, de a késlekedők is kaptak egy második figyelmeztetést, hátha valami technikai akadály miatt nem kapták meg levelünket, amire ismét többen reagáltak. Ezután átnéztük kézzel a nem válaszolók adatait, elmentünk a weblapjukra ha van, hátha megváltozott az elérhetőségük, egyszóval megpróbáltunk minden ami erőnkből telt, hogy értesítsük őket.

Ennek ellenére sajnos jónéhány helyről nem érkezett válasz. Portálunk számára alapelv, hogy kizárólag valós, és AKTUÁLIS információkat tartalmazzon, ezért a mai nappal azokat a bejegyzéseket, ahonnan semmiféle választ nem kaptunk, töröltük az adatbázisból, szám szerint 31 tételt.
Legnagyobb szomorúságunkra a legtöbbjük az egyébként is kisebbségben lévő vidéki iskola volt, reméljük csak idejük nem engedte a válaszolást, és nem szűntek meg, és most gyorsan újra regisztrálják magukat.

Amit most a BOBBA tartalmaz, az a 2007-ben is működő iskolák, klubok, boltok és oktatók garantáltan friss listája, amire nyugodtan támaszkodhattok. Kicsit rövidebb, mint eddig volt (törlés előtt 101 bejegyzést tartalmazott), de ennél fontosabb, hogy aktuális, legalábbis mi így gondoljuk.

Természetesen ha valaki azt látja, hogy szeretett és működő iskolája, klubja eltűnt a listáról, kérjük mozgósítsa a megfelelő személyeket, hogy regisztráljanak be újra az adatbázisba friss adatokkal. Sajnos már nem tudjuk elfogani a "bocs, működünk, kapcsoljatok vissza" leveleket, ugyanis az információkat kitöröltük, mindenképpen újra be kell regisztrálni!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Quita El Banna

Sudan

2/3 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 40m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilágcápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés