»» ««

divecenter.hu éves díjazás

Egyéb

Portálunk egy új, éves pontgyűjtő akciót hirdet minden regisztrált tagunk számára.

Idén három éves oldalunk élete során mindig megpróbáltunk valamit kitalálni, hogy olvasóinkat jutalmazzuk. Volt példa egy-egy húsvéti vagy születésnapi sorsolásra vagy jutalmaztunk egyet a kérdőív kitöltők közül. Ezekben az esetekben a nyertes kiválsztását a szerencsére bíztuk. Idén elindítottuk a Hónap képe fotósversenyt, ahol értékes nyereményekkel jutalmazzuk a győztes kép szerzőit. Búvárlámpa, értékes, sőt ritka könyvek, jelentős kedvezményre jogosító kártya, búvártanfolyam és hasonló hasznos dolgok kerültek eddig nyereményként a szerencsés vagy tehetséges búvártársainkhoz, több százezer forint összértékben.

Talán a fentiek is mutatják, hogy mi tényleg komolyan gondoljuk azt a sok helyen elcsépelt gondolatot, hogy ezt az oldalt nektek és veletek készítjük! Tudjuk, hogy nem juthattunk volna el idáig, ha nem álltok mellettünk. Fontos a számunka mindenki, aki nap mint nap olvassa híreinket, nálunk fórumozik, képeit itt mutatja meg és így tovább, ezért fontosnak tartjuk, hogy időről időre a munkánk mellett kézzelfogható módon is elismerjük ezt.

Így hát úgy döntöttünk, az idei évtől kezdve szeretnénk megjutalmazni évente azt a búvárt, búvárokat akik az elmúlt egy év során kiemelkedő módon "tolták a divecenter.hu szekerét". Mit is jelent ez?
Figyelembe vesszük például a fórum hozzászólásokat, a képtárba feltöltött képeket, sokat számít, ha az illető indul például a házi fotósversenyen, pláne ha ott nyer is, és természetesen számon tartjuk azokat, akik cikkeket írnak számunkra.
Ugyanígy értékeljük ha hasznos linket, vagy letölthető fájlokat küldesz - tehát gyakorlatilag az oldal bármely szolgáltatásához hozzáteszel, mi azt jegyezzük és az éves elszámolásnál ezeket mind-mint súlyozottan figyelembe vesszük. A számítási és súlyozási részletek nem feltétlenül bonyolultak, és több okból sem akarjuk minden részletét megosztani, de nyilvánvaló módon egy fórum bejegyzésnél sokszor többet ér mondjuk egy cikk, vagy egy hónap képe győzelem. Fórumon belül is külön értékeljük, ha valaki egy búváreseményt ír meg, hogy abból mindannyian tanuljunk. Szóval nem klasszikus versenyről van itt szó, hanem inkább arról, hogy a szerkesztőség munkáját leginkább segítő embereknek szeretnénk a magunk sajátos módján hálánkat kifejezni. A döntéshez hívjuk segítségül a pontokat, hogy ne csak szubjektív megítélés kérdése legyen mindez.

Akár úgy is mondhatnánk, már meg is volt az első olyan alkalom, ahol közösen mondtunk köszönetet néhány nekünk sokat segítő olvasónknak. A harmadik évfordulónkat szokás szerint megünnepeltük egy étteremben, ahová meghívtunk az elmúlt három évben munkánkat folyamatosan segítő barátunk közül néhányat. Ott volt Zook, aki aktívan részt vesz a fotós fórum napi életében, sőt a hónap fotósa is volt, a fórumokon az egyik legaktívabb tagunk, sőt még cikkeket is írt már számunkra. Ráadásul a fejlesztési munkában is segítségünkre volt tanácsaival, dizájnötleteivel- elég csak honlapunk fejlécét megnéznetek!
Bár ti talán nem számoltátok, mi viszont annál inkább: Luciferin barátunk már hét igen tanulságos, vagy épp exkluzív cikket írt nekünk, és a közösségi életünkben is részt vesz, a legkevesebb az volt, hogy meginvitáljuk erre a találkozóra.
Bár nem tudott velünk tartani, de nem feledkezhettünk meg Garfield33 barátunkról sem, aki amellett, hogy talán a legaktívabb fórumozó és közösségi ember a portálon, "családilag" több útibeszámolóval örvendeztetett meg bennünket, no meg a fotósversenyen is megmutatták már oroszlánkörmeiket nejével együtt - és a videós verseny még el sem kezdődött!
Épp külföldön volt Elter Tamás barátunk, aki számos cikket írt már számunkra kedvenc szakterületéről, a cápákról, és sok hasznos információval látta el az elmúlt években oldalunkat. Nem titok: a továbbiakban is számítunk rá a sok búvár fantáziáját megmozgató tengeri ragadozókról szóló hírek tekintetében.

Természetesen nem csak nekik vagyunk hálásak, hanem az összes kedves olvasónak, fórumozónak, fotósnak és cikkszerzőnek!

Mostantól újra tiszta lappal indul mindenki, így nem érhet az a vád, hogy a régi törzstagokat már nem lehet befogni. Mivel ennek semmi akadálya, hajrá, aktiváld magad, mindenkitől örömmel veszünk írásokat, például élménybeszámolót egy-egy ismeretlen úticélról vagy búváreseményekről, hasznos írást olyan témáról amiben szakértő vagy, és így tovább. Légy aktív részese a közösségi életnek a fórumokon, meséld el ha volt meleg helyzeted búvárkodás közben, válogass a képeid közül és készíts képtárakat, küldj képet a háziversenyre. Nem számít, hogy úgy érzed, nincs esélyed nyerni, a fórumba beleolvasva láthatod: kemény, de igazságos véleményt kaphatsz képeidről, amiből sokat lehet tanulni.

Hogy mi lesz a 2008-as jutalom? Még nem tudjuk, de megígérhetjük, minden erőnkkel azon leszünk, hogy valami igazán értékes ajándékot adhassunk jutalmul az elkövetkezendő évben végzett munkáért!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 35. Jules 2007 sze 28. 09:07  
Meg is néztem:-) Sajna nem vettem Moszkvában abból a DVD-bôl, amin ilyen filmecskék voltak... Azt hiszem feldobná a weboldalam forgalmát, ha feltennék néhány sample-részt...
 34. Garfield33 2007 sze 28. 09:04  
Ja, bocsi, nem volt rajtam a szemüveg, és a "sokkal"-t "sokszor"-nak olvastam.
A piszok visszavonva, a többi maradhat.
 33. Garfield33 2007 sze 28. 09:03  
Mi az, hogy "soxor említett.." ???? Egyetlenegyszer említettem, te piszok!
De ahogy elnézem, nagyon jól megjegyezted.
 32. elche 2007 sze 27. 22:45  
Egy ilyen okos, ügyes fiú magától is kitalálja, milyen agyafúrt dolgokat is vagyunk képesek tenni mindenféle váratlan helyzetben.:)
 31. áááááávadász 2007 sze 27. 18:58  
és csókolom szerkesztő főbácsik, miért lehet negatív pontokat kapni?
ha feltöröm az oldalt, és saját híreket tesazek ki, azért ugye lehet?
lécci, lécci, lécci
A további 30 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Nelivaru Thila

Maldives

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 26m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelymantarája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés