»» ««

Karácsonyi meglepetések!

Egyéb

A divecenter.hu szerkesztősége szeretné megköszönni olvasóinak a sok pozitív visszajelzést és a biztatást! Ezzel együtt pedig arra gondoltunk, viszonzásként összeállítunk nektek egy kis karácsonyi ajándékcsomagot.

1. Bizonyára sokan ismeritek Dombovári Tibor búvárfotográfus képeit, néhány napja egy riport is megjelent vele itt a divecenter hasábján. Tiborról sokan tudják, hogy a képeit nem osztogatja fűnek-fának, nagyon ritkán engedélyezi a közlésüket, ezért nagy megtiszteltetés volt a számunkra, amikor engedélyt kaptunk tőle, hogy kizárólag a mi weblapunkon háttérképként is használható méretben közre adjuk néhány képét. Ezeket itt találjátok meg!
2. Regisztrált tagjaink (!) számára a divecenter.hu kivételes előfizetési lehetőséget biztosít a Submarine búvármagazinra!
Aki a divecenter.hu regisztrált olvasójaként 2005. január 21-ig előfizet a SUBMARINE Búvármagazinra a kedvezményes 4.740 Ft helyett 3.900 Ft-os áron, az további meglepetésként egy csikóhalas SUBMARINE pólót vagy SUBMARINE baseballsapkát kap!
Megrendeléshez kattints ide!
3. Lezárult nyereményjátékunk, és kiderült, hogy ki lett a divecenter.hu regisztrált felhasználói között megrendezett sorsolásunk nyertese. A 2004. karácsonyi sorsoláson a Roncsok a világ legkedveltebb merülőhelyein című könyvet BLISE néven regisztrált kedves tagunk nyerte, akivel emailben felvesszük a kapcsolatot. A nyereményhez ezúton is gratulálunk! A számos nagyszerű fotóval illusztrált, a világ különféle merülőhelyein található roncsokról leírást adó könyvet bemutató részletes ismertető itt található.

Azt hiszem most jött el az idő, hogy aki eddig nem regisztrált még, az megtegye, úgyhogy klikk ide!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Abu Nuhas, Giannis D Wreck

Egypt, Red Sea

8/10 db alapján:érdekes(átlag: 4.2) átlagos nehézségű
max: 24m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajok mesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés