»» ««

Amy Winehouse víz alatti rehabilitációja

Egyéb

Az utóbbi időben inkább csak botrányaival hallatott magáról a 24 éves énekesnő, ám úgy látszik, kiutat talált a válságból.

Amy WinehousePersze a sztárokról szóló híreket érdemes mindig fenntartásokkal kezelni, ezért inkább csak a sajtóban megjelent állítások összefoglalására szorítkozunk. (Hozzátéve azt, hogy a búvárkodás valóban sokaknak jelent új, egész életület befolyásoló élményt.)

Amy mentora a búvárkodást illetően nem más volt, mint a nemkülönben ismert zenész, Bryan Adams. Az ő karib-tengeri luxusvillájában töltött el egy hetet, és ezalatt mindennap merülni mentek. Még cápákkal is találkoztak a víz alatt, az élmények pedig nagy hatást gyakoroltak a drog- és alkoholproblémáiról is híres énekesre:
"Megtanultam az élet egyszerű örömeit értékelni, mint például a természet szépségét. És megtanultam szembenézni a félelmeimmel. Odalent minden egészen más. Mostantól új szemszörgből nézem a dolgokat."

Végül úgy foglalta össze élményeit, hogy ráébredt, az élet rövid, és ezért minden percét valóban élni akarja. Merülőtársa, a 48 éves kanadai rocksztár még egy fellépésen barátkozott vele össze, és később elhívtta Mustique szigetére, ahol háza áll. Érdekes kalandjaik egyike az volt, amikor éjszaka merültek egy repülőgép roncsánál, majd annak tetejére ülve meditáltak. Amy szerint minden olyan békés és csendes egy víz alatt levő repülőgépen. Mivel víz alatt nem lehet inni, cigizni vagy beszélni, egyszerűen csak üldögéltek és néztek a körülöttük levő korallokat és halakat.

A hírek szerint az énekesnő annyira beleszeretett ebbe a helybe, hogy még egy dalt is szeretne írni az 1990-ben lezuhant gép roncsáról. Londonban pedig nagyon hiányozni fognak neki a cápák és új, víz alatti kedvtelése.

[ Showbiz Spy ]
Kapcsolódó írásaink:
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

South West Rock, Fish Rock Cave

Australia

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) nehéz körülmények
max: 16m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítésüreg vagy barlanghomokos élőhely sziklás, hasadékos élőhelycápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés