»» ««

Merülőhely feltöltő verseny

Egyéb

Szerencsére népszerű a merülőhely adatbázisunk, indulása óta 100 hellyel gazdagodott, de szeretnénk ha ez tovább bővülne.

Másfél hónapja indítottuk el a merülőhely adatbázist, amelyet erőnkhöz képest feltöltöttünk, de szerencsére olvasóink is magukénak érezték a feladatot, és rengeteg helyet tároltak.

Azt tapasztaljuk, hogy legtöbben új merülőhelyeket rögzítenek fel, ami örvendetes, ám ne feledjük, legalább ennyire érdekesek a már létező helyekhez hozzáadott egyéni értékelések is!
Ha már jártál egy helyen, írd le a merülésedet, mert amellett, hogy a több vélemény alapján objektívebb képet kap az ember a merülőhelyről, fontosak a számszerű adatok is. Ha nem vagy grafomán, és nem szeretsz írni, az is nagy segítség, ha az alap adatokat kitöltöd, mert lehet pont egy olyan időszakban merültél, amikor más nem, és így képet kapunk neked köszönhetően arról, hogy akkor milyen vízhő vagy látótávolság fogadott.

Mivel mindannyiunk érdeke, hogy ez a lista minél bővebb és tartalmasabb legyen, szeretnénk, ha ez a feltöltés nem állna meg. Ehhez a tevékenységhez szeretnénk egy kicsit kedvet hozni azoknak is, akik még nem töltötték fel merüléseiket, és persze honorálni azokat, aki már eddig is lelkesen rögzítették merüléseiket.

Ezért ezúton merülőhely rögzítési versenyt hírdetünk. A szabályok egyszerűek, egy új merülőhely rögzítése 4, egy már létező helyhez történt merülés hozzáadása 1 pont. A verseny stílszerűen a munka ünnepén, tehát 2008. május 1-én éjfélkor zárul, és az nyer, akinek több pontja gyűlik össze - természetesen a versenyből a két szerkesztő kimarad, viszont a már eddigi rögzítések is beleszámítanak.
Nyereményként felajánljuk, hogy a három legtöbb pontot elérő olvasónk búvárorvosi vizsgálatának költségeit a szerkesztőség állja, emellett pedig egyéb apróságokkal is kedveskedünk (búvárkönyv, stb.) és persze divecenter.hu-s ajándékkal is meglepjük a "jómunkásembereket". Természetesen az igazi nyereség az lesz, hogy az adatbázis bővül!

Emellett dolgozunk egy online logbook-on is, amely segítségével a saját rögzített merüléseidet úgy láthatod, mintha a merülési naplódat napozgatnád. Ki tudja, hátha valakinek pont ez hozza meg a kedvét.
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 12. Kékbálna 2008 már 30. 22:59  
Jövő héten meg lesz.
 11. elche 2008 már 30. 21:50  
Érik az ezredik bejegyzés.:)
 10. Bunny 2008 már 20. 08:19  
És ezért nagyon szeretünk téged!
 9. Kékbálna 2008 már 19. 22:58  
Tapsi! Várjá még. Töltődik szépen. :)
 8. Bunny 2008 már 19. 10:38  
Sseretnénk kérni a lelkes feltöltőket, hogy az új merülőhely létrehozásakor ne csak a fejadatokat töltsék ki, hanem a merülésről szóló részt is, mert ez is legalább olyan fontos adatokat tartalmaz!
Lehet hogy kiküldünk majd egy körlevelet, hogy mely helyeken nincs merülés rögzítve, nyilván elmaradt.
A további 7 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Sha´ab Suadi, Korall Gardeen

Sudan

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 18m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilágteknős

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés