»» ««

Tévézés a víz alatt - mobiltelefonnal

Egyéb

Az NTT DoCoMo kínálatában megjelent F706i mobilkészülék a Fujitsu vízálló sorozatának legújabb tévévevős modellje.

Új taggal bővült az NTT DoCoMo kínálata. A Fujitsu vízálló mobiljainak sorozatában ma mutatták be Japánban az 1Seg szabványú tévéadások vételére is alkalmas F706i készüléket, amely nedvességtűrő tulajdonságának köszönhetően hasznos társ lehet a nyári vakáció alatt.

A clamshell modell előlapján egy teljesen új rendszerű LED panel található. Ez nemcsak a hívásjelzés és az dátum-idő megjelenítést szolgálja, de 50 különböző színárnyalatú - dizájnt javító - sablon vagy téma is elhelyezhető rajta. Az F706i másik különlegessége, hogy két telefonszámot tud kezelni (kettő-az-egyben eszköz). Kamerája 2 megapixeles, a belső kijelzője pedig 2,7 col képátlójú. Habár HSDPA támogatású 3G globál-telefon (tehát a világ számos országában használható), csak Japánban lehet hozzájutni.

Mindenesetre aki megelégszik a tévénézésre nem alkalmas vízálló készülékkel is, a gyártó másik készülékét is választhatja. A global roamingra tervezett F705i mobilnak nem okoz gondot az eső és 1 méteres állóvízben akár 30 percig is működőképes. A Super Clear Voice és Super Clear Mike technológia erős környezeti zajban is javítja a beszélgetések érthetőségét. Kamerája 1,3 megapixeles, 262 ezer színárnyalatú TFT kijelzője 2,7 col (37,2x11,2 mm) méretű. Akkumulátora 490 óra készenléti idő vagy 170 perc beszélgetési idő kiszolgálására alkalmas. A Fujitsu F705i tömege 111 gramm, a mérete 106x49x13,7 mm, ezzel a legvékonyabb vízálló 3G készüléknek tekinthető.

[ WapZóna.hu ]
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

St. Johns, Dangerous Reef

Egypt, Red Sea

2/3 db alapján:érdekes(átlag: 3.7) átlagos nehézségű
max: 16m, látótáv: 25m felett , áramlás , driftes

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés