»» ««

Poseidon visszahívás

Felszerelések

Az érintett felszerelési tárgy a Besea W50 wing.

A svéd felszerelésgyártó arról értesíti valamennyi Poseidon Besea W50 típusú kiegyenlítő térfogat tulajdonosát, hogy haladéktalanul keresse fel a forgalmazót, ahol a terméket vette.

A wing kialakítású kiegyenlítő térfogat belső "lufija" ugyanis tönkremehet, és ebben az esetben többé nem tudja betölteni funkcióját. A Poseidonnak már 15 ilyen eset jutott tudomására, sérülés egyik esetben sem történt.

A visszahívás azokra a Besea W50 wingekre vonatkozik, amelyek sorozatszáma 5445. A belső lufi a wing borítása alatt található, a sorozatszám és a Poseidon név egy táblán van a belső lufi középső részén. Az érintett mellények 2007 szeptembere és 2008 júniusa között kerültek forgalomba. Azok a vásárlók, akik az érintett sorozatból származó winggel rendelkeznek, azonnal keressék fel a forgalmazót, a belső rész cseréje számukra ingyenes.

Bár kevesebbeket érinthet, a Poseidon a Discovery MkVI típusú újralégzők tulajdonosait is arra kéri, hogy fokozott óvatossággal használja a készüléket.
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 4. Káplán 2009 júl 06. 10:19  
Érdekes ez az újralégző használati mód. Nem csoda, ha sokan ódzkodnak a kütyüktől.
 3. Garfield33 2009 júl 06. 09:57  
Technológiai hiba, tiszta sor, mindenhol van.

De ekkora állatságot, hogy "fokozott óvatossággal használja" az újralégzőjét, már rég láttam. Pl ha nem jól keveri a cucc az ájert, akkor elővigyázatosan fulladjon meg????
 2. elche 2009 júl 05. 20:30  
Természetesen előfordul. Ahogy visszanéztem, még a mi archívumunkban is sok ismert gyártó valamely termékét érintő visszahívásról adtunk a hírt. A fontos inkább az, hogy ezt a helyzetet kezelni kell, és ha van hazai képviselet, erre sokkal több az esély. Nincs hibátlan gyártó, maximum olyan lehet, ami annak tűnik mert füllent...:)
 1. amos 2009 júl 05. 19:17  
Tehát akkor : NEM VALAMENNYIT ! Csak a meghatározott sorozatszámúakat.A gyártó még azt is megadta,hogy hol kerültek forgalomba. Ilyen előfordulhat.Ritkán!

Merülőhelyek

Ras Mohammed, Jackfish Alley

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.8) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésfal merülés üreg vagy barlangkorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajoklegalább 1.5m-es hal nagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés