»» ««

Kellemes ünnepeket!

Egyéb

A szentestére mindannyiunknak egy kis békés, boldog hangulatot kívánunk.

Lassacskán itt van az év vége, de először a bensőséges hangulatú karácsonyi napokon van a sor. A legtöbben családi körben ünneplünk, és egy kicsit talán pihenni is tudunk a tipikus ajándékhajhászás után. Néha jó úgy készülni a karácsonyra, hogy nem csak a boltokban bámészkodunk, hanem valami olyan apróságot is készítünk, ami személyre szól, és benne van a saját munkánk is. Bízom benne, hogy mindenkinek öröme telik az ajándékokban és az ajándékozásban egyaránt, a szerencsésebbeknek bizonyára lesz a fa alatt "búváros" ajándék is, egy szép könyv vagy egy felszerelési tárgy képében.

A családi körben töltött órákon túl is volna viszont tere a békés, örömteli hangulatnak. Jó lenne, ha mind kapnánk jó híreket a búvárkodás világából, és közösen örülhetnénk nekik. Év vége ide vagy oda, azért zajlik az élet- meglátjuk, 2010 milyen meglepetéseket tartogat számunkra. A változások közben viszont nagyon nem szeretném, ha régi barátokat tévesztenék szem elől. A búvárkodás számomra több a puszta merüléseknél. Ezért is volt jó találkozni a különböző módon megismert búvárokkal 12-én, amikor a kellemes hangulatban zajló évzáró rendezvényünket bonyolítottuk le. A búvárkodás persze nem csak a barátságról szól, van ezer más oldala is, szóval az ilyen jó hangulatú találkozók mellett rengeteg helyzetben került szóba a téma az év folyamán. Nagyon jó lenne, ha őszintén egymás szemébe tudnánk nézni minden komolyabb döntés és változtatás után is, ha a nézetkülönbségeket is képesek lennénk korrekten rendezni. Karácsonykor ezért azt szeretném, ha mindannyiunk egyik ajándéka az lenne, hogy jövő évben békés legyen a hangulat a családi, baráti körben illetve azon túl is. Meglehet, ez sokak szerint túl nagy óhaj, de hát mikor lennék reményteli és optimista, ha nem ezen a szép napon?

Ennek jegyében szeretnék boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánni mindenkinek!

GR


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 42. aron5 2010 jan 01. 09:44  
nekem ne gépelj, nekem süss! :) Még nem kaptam meg...
 41. zwaan 2009 dec 31. 16:48  
Megkaptam, köszönöm szépen!
 40. Edka 2009 dec 31. 13:29  
ja és Örömteli Új Évet mindenkinek!
 39. Edka 2009 dec 31. 13:28  
Kedves zwaan, gépcseréből kifolyólag kihalt a bróóni recept a gépemről, de vasmacs vagy démon biztos kisegít, nincs erőm újra begépelni. A világ legegyszerűbb sütije, a lényeg, hogy 180 fokon pontosan 25 percig kell sütni, és azonnal kivenni, tepsiben hagyni kisülni (még ilyenkor is picit sül magában).
Ha nem érkezik meg a recept, szólj, akkor majd valamikor erőt veszek magamon gépelésileg.
 38. zwaan 2009 dec 31. 12:31  
BÚÉK minden kedves DC olvasónak & szerkesztőnek!

http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=2155258014079&source=jl999
A további 37 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Gamul Soraya

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 20m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelyteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés