»» ««

Új év, új remények

Egyéb

Eljött hát 2010 első napja, így lezárhatjuk a mögöttünk hagyott esztendőt.

Töprengtem azon, mit is lehetne az új év köszöntőjeként egy ilyen rövid írásban elmondani. A legfontosabb természetesen az, hogy mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánjunk! Legyen 2010 a magánéleti örömök és a szakmai előrelépés éve, és persze mindenkinek sok-sok jó merülést is kívánunk.

Igazság szerint, van honnan előrelépni. Talán kevesebbnek futotta idén egzotikus utakra, és ezt mi akár a honlapunkon megjelent útibeszámolók számán is érezzük. Az egész évben egy kifejezést emlegettünk (ígérem, csak azért sem írom le most a v betűvel kezdődő szót), több cikket szenteltünk annak, hogy a világ egymástól távol eső részein milyen tendenciákat tapasztaltak.
A magyar búváréletet természetesen nem lehet függetleníteni a nemzetközi folyamatoktól, nem volt hiány panaszban, de a többség azért igyekezett dolgozni, méghozzá tisztességesen, a nehézségek ellenére is tartva a színvonalat. Kinek-kinek más módon kellett kiutat keresni, netán egy kicsit át kellett írni az eredeti terveket- a nehézség alkalmazkodásra kényszerít.
Reméljük, 2010 azért már másról fog szólni. Hagyjuk hát magunk mögött a kellemetlenségeket, de ne feledjük a tanulságokat.

Természetesen az óévnek is voltak szép pillanatai. Csak egyet említve mindannyian büszkék lehetünk fotós és videós honfitársainkra, akik taroltak a nemzetközi versenyeken.
Nézzük, milyen volt a 2009-es év a divecenter.hu számára, először néhány szám: 11 millió lapletöltés, kevés híján 40.000 fórum hozzászólás és 3.000 kép, amit az előző évben produkáltatok. Folytatódott a hónap képe versenyünk, sőt megrendeztük első saját shootout rendszerben lezajlott fotósversenyünket, ami úgy gondoljuk igazán jól sikerült. Igyekeztünk híreinket is színesen összeállítani, a könnyedebb hangvételtől a tudományos tartalmú saját sorozatokig, így remélhetőleg mindenki megtalálta a számára érdekes témát. Az oldal a 2009-es évben sok változáson nem esett át. Megújult a "búvárszaknévsorként" működő BOBBA, és pár apróbb javítás, bővítés történt csak, de ez nem azt jelenti, hogy ülünk babérjainkon, idén újabb bővítésekre számíthattok.

Ígérjük, tartjuk a megszokott színvonalat, és ami korábban is jó volt, azt visszük tovább. Ezután is lesznek havi fotós versenyek, szeretnénk egy az adriaihoz hasonló versenyt lebonyolítani és közösségi eseményeket is szervezünk majd, mint ahogy a megszokott hír- és egyéb szolgáltatások sem fognak csorbulni.
Mi itt leszünk, és reméljük, itt lesztek velünk ti is, tehát mégegyszer Boldog új évet!



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 14. Garfield33 2010 jan 02. 20:49  
Azt a szószátyár mindenemet.
Már 12.003   :-)
 13. Káplán 2010 jan 02. 20:45  
GRATULA. MEGVAN. 1 2 . 0 0 0 hsz.  :)
 12. Garfield33 2010 jan 02. 20:42  
Oszt mán rég megnyúvada...
 11. Garfield33 2010 jan 02. 20:42  
Ugyan, hagyd rá.
Odalenn oly kevés szórakozásra van lehetőség...

Ja, nem. Odalent.
 10. Luciferin 2010 jan 02. 17:41  
"Harmad napja nem eszek..."
"Tejet iszok és pipázok..."
Értők szerint az egyik magyarul legszebben beszélő költő...
A további 9 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Tobia Island (Sandy Island)

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 35m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilág tengeri füves élőhelynagy rája teknős legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés