»» ««

Biztonságban a világ minden táján

(Hirdetés)

Bármerre tervezi az utazást, bármilyen különleges kalandba vág bele, az UNIQA utasbiztosításokra számíthat.

UNIQA utasbiztosítások

Annak ellenére, hogy az utasbiztosítás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, Magyarországon a külföldre utazók kevesebb mint fele gondoskodik róla. Holott egy jó biztosítás a személyes biztonság és az értékek védelmének alapja.

Külföldön, főleg sportolás közben - például búvárkodás, hegymászás - akár vétlenül is baleset részesei lehetünk, súlyos sérüléseket szenvedhetünk, ami nem olcsó mulatság, figyelembe véve a kórházi kezelés vagy egy esetleges műtét költségeit. Ehhez járulhat még adott esetben a hegyi/vízi mentés jelentős tétele.

Az UNIQA Biztosítónál elérhetőek az általános napidíjas utasbiztosítási termékek mellett egyedi sportbiztosítási konstrukciók is. Mind a búvárok igényeire szabott Gyöngyhalász búvárbiztosítás, mind az általános napidíjas utasbiztosítás megköthetők az interneten, a www.uniqa.hu honlapon keresztül.

Melyiket válasszuk?

TravelHelp-a nagy klasszikus

A hagyományos utasbiztosítás szolgáltatási körében a klasszikusnak mondható baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás mellett megtalálható a privát felelősségbiztosítás, a jogsegély és a személyautóval kapcsolatos asszisztencia is. A jelentős családi kedvezmény mellett fontos előnye, hogy a gyermekeknek is 100 százalékos szolgáltatást nyújt.

Jó hír, hogy a Plusz és Lux módozatokon belül lehetőség van extrém sporttevékenységek biztosítására is.

MultiHelp-diákok és sokat utazók kedvence

A MultiHelp nevezetű utasbiztosítási bérletet olyan családoknak, személyeknek dolgozták ki, akik sokat utaznak és nem akarnak bajlódni minden alkalommal az utasbiztosítás megkötésével. A szerződés egész évben él, területi hatálya az egész világra kiterjed és egy utazás 90 napig is tarthat.

A klasszikus baleset-, betegség- és poggyászbiztosításon túlmenően tartalmaz (személyautó esetében, annak gyártásától számított 6 éven át) autós segítségnyújtást, jogsegélyt, privát felelősségbiztosítást.

Gyöngyhalász búvárbiztosítás-a víz alatti útitárs

Magyarországon egyedülálló módon az UNIQA búvárbiztosítást dolgozott ki a víz alatti világ szerelmeseinek. A búvárbiztosítás a Magyar Búvár Szakszövetség szakmai iránymutatásával született, és érdekessége, hogy a keszonkezelés éppen úgy a szolgáltatások részét képezi, mint az, hogy a szokásostól eltérő módon biztosítási fedezetet nyújt a búvárok három, talán legféltettebb eszközére; a reduktorra, a jacketre és a búvárkomputerre is.

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb biztosítást, számítsa ki a díját és kösse meg gyorsan, egyszerűen az UNIQA Biztosító honlapján!


Merülőhelyek

Drljanda / Kompkikötő

Croatia (Hrvatska)

2/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.5) átlagos nehézségű
max: 22m, látótáv: 4-10m

speedboat-os megközelítésfal merüléssziklás, hasadékos élőhelycsikóhal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés