»» ««

100k

Egyéb

Kinek kis, kinek nagy lépés - hat számjegy kell fórumunk hozzászólásainak összesítéséhez.

Be kell valljuk, a szerkesztőség két tagja már hetekkel ezelőtt taglalta egymás közt, hogy közeledik a százezredik fórumos hozzászólás beküldésének pillanata. Igen, tudjuk, hogy ez nem mindenkit hoz lázba, de ennél kisebb fordulópontok is érdeklik általában a törzsgárdát, szóval érdeklődve vártuk, felpörög-e a nagy számhoz közeledve a hozzászólási kedv.

Aki nyomon követte a kritikus nap forgalmát, tudhatja, pörgött bizony a számláló. Ki-ki más taktikát választott a hozzászóláshoz, végülis a százezrest OG-Lee kaparintotta meg, de emlékezzünk meg a 99999. hozzászólásról is: ennek birtokosa Káplán. Nekik gratulálunk, bár sejtjük, ez a pillanatnyi dicsőség csak egy jópofa pillanat volt számukra. Nyilván mi magunk is örülünk, ha akár ilyen apróságok is lelkesíteni tudják a közösséget. Vagyunk annyira bátrak, hogy közösségnek tartsuk azokat, akikkel még személyesen is találkozunk időnként- aki nem jött el szalkszentmártoni összejövetelünkre, igencsak bánhatja.

Miközben ezek a kellemesen régimódi bulik még mindig nagyon jók, sok más dolog fontosan változik körülöttünk. A százezer hozzászólás egyfajta mérföldkő, de nem csak azt jelzi, hogy a divecenter.hu eljutott valahová, hanem azt is, hogy eközben igencsak telt az idő. A fórumunk nem egyidős honlapunkkal, de már ez is több, mint három éve él. Kinek jutott volna eszébe 2007-ben "lájkolni"? És ki az, aki ma legyinthet erre? Meg szeretnénk őrizni a DC értékeit, miközben szeretnénk alkalmazkodni azokhoz az új elvárásokhoz, amik esetlegesen jelentkeznek. Nem könnyű feladat. Visszautalva az előbbiekre: ha három éve nem tudtuk, mi lesz a nagy durranás most, honnan tudnánk, merre visznek a trendek 2013 tájékán? Remélhetően ti is és mi is ugyanúgy szeretni fogunk merülni, ami már jó alapot teremt. Mégis szeretnénk kicsit felfrissülni, megújulni, és nem csak olvasóink kedvéért, hanem magunk miatt is. Nyilván vannak, akikkel időnként megosztjuk a gondolatainkat a témában, kapunk jó ötleteket, keményebb véleményeket egyaránt. Megígérjük: bármerre is indulunk, megpróbáljuk a továbbiakban is jól és alaposan csinálni az oldalt.

A lelkesedéshez viszont kell az a hajtóerő, amit a tagok aktivitása jelen, legyen bár szó játékos hajszáról a kerek számok után, vagy a képek és videók folyamatos küldéséről, elemzéséről, esetleg a balesetes híreink komoly kommentálásáról. Ez így együtt teszi honlapunkat azzá, ami. Köszönjük nektek ezt, és úgy hisszük, ez a százezres nem csak annak az egy embernek a diadala, aki megfelelő pillanatban szólt hozzá, hanem mindenkié, aki valaha akár csak egy hozzászólást is írt.

Mert egyedül nem megy- vagy ha megy is, unalmas. (Egyelőre persze nem is kell félni annyira a csendes magánytól- hol van már az a százezredik hozzászólás?...)


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 44. Zook 2010 júl 22. 17:09  
hohoho, koszi jules ezt a kis visszatekintest, konny szokik szemembe! lehet h og-lee-e a 100k de a fotosban enyem a MASODIK! :)

nojjel nagyra, draga komam, dájvcenter!
 43. Vanek 2010 júl 22. 16:36  
Nos ezt nem velem kell megbeszélned. Bááár, ha jobban belegondolok...
 42. Garfield33 2010 júl 22. 08:16  
Mééé, egy Motkányt bekapni mijjen dolog?
 41. Vanek 2010 júl 21. 20:09  
Az övét? Mi értelme lenne bekapni egy övet?
 40. Garfield33 2010 júl 21. 20:05  
ali azt üzeni, hogy bekaphatod.
nem az övét...
A további 39 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Tiran, Woodhouse Reef

Egypt, Red Sea

1/2 db alapján:érdekes(átlag: 2.5) nehéz körülmények
max: 24m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítésfal merülésnyílt vízi fajok korallos, trópusi élővilágteknős jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés