»» ««

Halle Berry is cápákkal néz szembe

Egyéb

Az Oscar-díjas színésznő szerepet vállalt egy kalandfilmben, ahol tengeri ragadozók lesnek rá.

A 43 évesen még mindig nagyszerű formában levő Halle Berry új filmje, a Dark Tide az egzotikus Dél-Afrikában játszódik, és a szerepe szerint búvároktatót alakító színésznő többek között egy cápatámadást is elszenved. Noha a mostanában szokásos módon számos jelenetben számítógépes animáció helyettesíti majd a vérszomjas ragadozót, azért Halle is víz alá merül néhány alkalommal. A Dél-Afrikában, a híres False Bay térségében zajló forgatásról már ki is került néhány fotó, melyeken búvárruhában látható a főhős. A John Stockwell által rendezett akciófilmben többek között Olivier Martinez lesz majd Halle partnere.

Mint minden cápás akciófilm esetén, így most is szóba kerül az, hogy milyen képet fest majd a ragadozókról az elkészült alkotás. Bár a helyiek örülnek annak, hogy egy hollywoodi produkcióban jelenik meg majd a környék, a cápák védelmére szakosodott szervezetek már korántsem olyan lelkesek. Alison Kock, a Save Our Seas alapítvány szakértője elmondta, megkapták a forgatókönyvet, amivel nem nagyon tudnak azonosulni. Mivel az ő céljuk az lenne, hogy a cápákat jobb színben tüntessék fel az emberek előtt, hogy azok ne emberevőként tekintsenek rájuk, egy véres thrillert a történettől függetlenül nem nagyon tudnak pozitívan szemlélni.

Aki még emlékszik honlapunk összeállítására a legemlékezetesebb cápafilmekről, az könnyen beláthatja, hogy némelyikük igencsak káros alkotás volt. Sok ember szerezte "tudását" ezekből a véres filmekből, és csak kevés olyan példát tudnánk sorolni, amikor a cápa nem emberekre támadó szuperintelligens gyilkológép, hanem egyszerűen csak egy élőlény, aminek megvan a maga helye az állatvilágban. Szóval most még nem tudhatjuk, a Dark Tide miről lesz emlékezetes, de talán ezúttal egy kicsit próbálnak realistábbak lenni a filmesek.

[ A Mail Online nyomán ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 2. hopposztkopp 2010 aug 06. 17:30  
Méghogy vérszomjas ragadozó ! Késsel,villával nem tanította az anyja enni. Eszik ahogy tud. Meg azt aki hagyja magát. Szerencsétlen sorsú cápák. Most még mindig kijut nekik. A róka hetvenedik bőre csokicsibével.

Miért nem találnak már ki valami eredetit ? "A gyilkos paradicsomok támadása" óta nem láttam igazán jó ami filmet. ☺
 1. Ibolya 2010 aug 05. 19:33  
Szerintem a férfiak nagy része inkább Halle Berry-re lesz kíváncsi,mint a vérszomjas cápára ,-)
(Én inkább Oliver Martinez-re)

Merülőhelyek

Safaga Soraya

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 12m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág tengeri füves élőhelyegyéb tengeri emlős teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés