»» ««

Szavazás a vörös-tengeri verseny képeire

Fotózás

Eljött hát a pillanat, amikor a közönség is elmondhatja véleményét a nevezett fotókról.

Néhány napja már él a szavazás, bizonyára sokan átböngészték már a versenygalériát is. Tíz versenyző ötven fotóját találhatjátok meg itt. Mivel ők nem tudták, a többiek miket neveztek, így aztán néha ugyanazok a témák köszönnek vissza. De nem csak ezért lesz nehéz a szavazás véleményünk szerint, mert nagyon sok a szép, jól sikerült, izgalmas felvétel. Természetesen a szavazás anonim, sőt, a képek össze is vannak keverve, tehát nem egymás után vannak egyes versenyzők képei. Szóval csak a saját érzéseitekre kell hallgatni, amikor leadjátok a voksaitokat. Az alapszabály most is a szokásos, csak a divecenter.hu regisztrált tagjai szavazhatnak.

ők a szavazólapot itt találják.

A zsűri is megkapta már a képeket, Előd Lászlónak, Násfay Bélának és Selmeczi Dánielnek minden bizonnyal ugyanúgy nehéz dolga van, amikor a legjobb portfóliót, a legjobb képet és a legjobb kompaktos felvételt ki kell választaniuk. Gondolom, nem csak mi, szervezők, hanem a résztvevők és a közönség is egyaránt izgatottan várja a végeredményt- türelem, már csak pár nap, és minden kiderül.

Azért addig sem kell elfoglaltság nélkül maradni a fotósoknak és videósoknak, amíg tart az értékelés. Itt van például egy spanyolországi nemzetközi verseny, a FIIS 2010 (azaz International Submarine Image Festival), ahova több kategóriában várnak képeket és filmeket is szeptember 6-ig. Az ugyan nem szimpatikus, hogy a nevezési díj igencsak borsos, de a pénzdíj sem alacsony. Részletek a hivatalos honlapon.

Ráadásként felhívjuk rá a figyelmet, hogy a franciaországi nemzetközi víz alatti fesztiválra már várják az alkotásokat. Ez évben új kategória egy afféle "mini portfólió", a Photo-Trio, amire megkötés nélkül várnak három képet, és elsősorban nem a profik jelentkezését várják ide. Nevezési határidő: szeptember 15.

Magyarországon az UNIQA által meghirdetett Utazás és biztonság pályázatra lehet feltölteni képeket szeptember 17-ig, értékes nyereményekért cserébe.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Quais (Mhal Hal)

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokmantarája nagy rája teknős legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés