»» ««

Seac Sub mellény visszahívás

Felszerelések

A Muse és a Mito típusok az érintettek a súlyzsebek hibája miatt.

A Seac Sub augusztus elején tette közzé felhívását, ami a két érintett mellénytípus potenciális hibájára hívja fel a figyelmet.

A különböző műszaki és minőségellenőrzési tesztek során fény derült rá, hogy a Mito és a Muse mellények oldható súlyzsebének egy lehetséges hibája miatt bizonyos helyzetekben a felhasználó tudta és beavatkozása nélkül kieshetnek a zsebek.

A felhasználók és a búvárok minél nagyobb merülési biztonságának érdekében ezért a Seac Sub úgy döntött, hogy megvizsgáltatja és szükség esetén módosítja valamennyi érintett mellény alkatrészeit, ugyanis annak pontos száma nem ismert, konkrétan mennyi mellény hibás. A gyártó arra kéri a Mito és Muse mellények tulajdonosait, hogy ne használják azokat, keressék fel a hivatalos Seac Sub partnert, aki felkészült az ilyen hibák kezelésére. A mellények vizsgálata és esetleges módosítása a tulajdonosok számára ingyenes.

A Seac Sub honlapja


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Claudia

Egypt, Red Sea

4/7 db alapján:érdekes(átlag: 4.1) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítészátony merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés