»» ««

2011-es díjátadó

Egyéb

A Búvár Bálon nem csak kiválóan éreztük magunkat, hanem gratulálhattunk a 2010-es győzteseknek is.

Hagyományos módon a pécsi Búvár Bál keretein belül adhatjuk át méltó módon az előző évi fotós-videós versenyek összetett győzteseinek a díjat. Míg a vetélkedés az utolsó pillanatig nyitott és nagyon izgalmas volt, most már minden érintettnek az előző év eseményeinek kipihenésére és az idei versenyre való rákészülésre kellett koncentrálnia. Mint azt annak idején már közzétettük, a Hónap képe fotósverseny 2010-es győztese Szabó Tamás lett, a fél perces videókat tekintve pedig az összetettben Németh István diadalmaskodott.

Természetesen a megszokott módon a Bálon nem csak a divecenter.hu díjátadójáról szólt a történet. A házigazda Péter Péter a HungaroDive képviseletében nyitotta meg az estét, a jó hangulatot Felméri Péter stand-up komikus fellépése alapozta meg, majd a vacsora és a közben vetített kép- és videoösszeállítás során készülhettek fel a díjazottak a nagy pillanatra. Tapsvihar járt ki mind a kettejüknek, és reméljük, az idén ugyanilyen remek alkotásokkal vesznek részt versenyeinkben.

Sőt, nem csak a mi versenyünkön tették már le névjegyüket, Németh István nemzetközi sikereiről is beszámoltunk már több alkalommal, és a Bál után két nappal már Szabó Tamás nagyszerű eredményéről kaphattunk hírt, aki az Our World Underwater 2011 verseny kompakt makró kategóriájában három helyezést is begyűjtött! Érdemes hát nálunk is versenyezni, képeket elemezni, és aztán a nemzetközi mezőnyben kamatoztatni a tapasztalatokat.

Összességében minden feltétel adott volt a felhőtlen szórakozáshoz, a nagyszerű körülmények, a finom ételek és italok mellett jó zenekar gondoskodott a talpalávalóról. Végül egy tombolával zárult az esemény, ami többek között a Blue Bay Diving Center felajánlásából kisorsolt komoly nyereményeknek, a Red Sea Boats Holidays által felajánlott szafarinak és a többi felajánló értékes ajándékainak (búvárfelszerelésektől az exkluzív kivitelű búvárfotókon át a parfümökig) köszönhetően sokan nem csak egy élménnyel gazdagodtak. Ám azt hiszem, a megjelent nem kevés vendég elsősorban nem a nyereményekért, hanem a nagyszerű hangulatban eltöltött este kedvéért jött Pécsre- reméljük, jövőre még több ismerőssel találkozunk!

A galériánkban pedig már meg is található egy képválogatás a Bálról kedvcsinálóként.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 25. Garfield33 2011 már 01. 01:16  
Még úgy sem láttál.
Azé köszi...
 24. nbolya 2011 már 01. 01:10  
Gratula Garf... :) Végre nem csak búvár ruhában látlak :))
 23. kovax 2011 feb 24. 16:35  
válassz helyet,fegyvert,segédet, én csak telefont viszek.  valahogy a mentőket is ki kell hívnom hozzád:-) azt nincs dijátadó jövöre (on)
 22. Garfield33 2011 feb 24. 15:54  
Majd mi is törük ezt-azt kovaxon.
Fifty-fifty
 21. Zook 2011 feb 24. 14:18  
hiszen nagy a család :D
A további 20 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Small Giftun / Police station

Egypt, Red Sea

3/8 db alapján:érdekes(átlag: 4.1) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés fal merüléskorallos, trópusi élővilágteknős legalább 1.5m-es hal delfin

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés