»» ««

Roncs szavazás

Fotózás

A márciusi fordulóban érdekes mezőny van a fotósoknál és a videósoknál egyaránt.

Kiírásunk ebben a hónapban egyszerű volt, olyan víz alatti fotókat vártunk, melyeken a fő téma egy roncs. Bármilyen jármű fotóját elfogadtuk, érkezett is a hajók mellett autót, kamiont, repülőt ábrázoló kép. A szavazóknak március 20. 21 óráig a nevezett 17 kép közül kell választani, a szavazó oldal itt található:

Roncs fotós forduló szavazás

A videósok körében talán már úgy is fogalmazhatunk, hogy kialakult az a "kemény mag", aki minden hónapban megméretteti magát. Szerencsére rutinosabb videósokról van szó, mindannyian találtak az archívumban a témába vágó felvételt, de hogy kinek mennyire sikerült jól megoldani a roncsos feladatot, már a közönség dönti el. A határidő ugyanaz, mint a fotóknál, csak itt nem helyezéseket kell osztani, hanem pontoznak a nézők, és így alakul ki a nevezett 7 film sorrendje:

Roncs videós forduló szavazás

Most pedig jöjjön a szokásos felsorolás a nemzetközi felhívásokról. 2011. március 15. a regisztráció határideje az ukrajnai Silver Shark fesztiválon, fotókat és filmeket várnak, és komoly pénzjutalmakat osztanak. A csehországi PAF Tachov versenyen már több szép magyar siker született, a nevezési határidő ebben az évben április 30. Külön kategóriában versenyezhetnek például a fekete-fehér, a medencében készült, a kreatív, a 16 évnél fiatalabbak által készített képek, illetve amatőr és profi filmesek alkotásait is várják.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 9. zaja 2011 már 13. 12:20  
Én már szavaztam is :D.
 8. Garfield33 2011 már 13. 12:14  
Ezt ti latjatok jobban...
Szal nekem jo igy is, csak ram szavazzanak :-))
 7. Bunny 2011 már 13. 09:30  
Igen vagy te meg néhány ember még ezzel így, de a többségtől sajnos az is nagy dolog, hogy 5 képre hajlandó bökni. Több ezren olvasnak minket, mégis 60-70 szavazat van havonta, százalékosan kifejezve ez lótúró. Ezt mi már többször átbeszéltük, és arra jutottunk, hogy nincs értelme sőt inkább hátránya lenne átállni a videóssal a fotós módszerre és fordítva. Kevés képnél az osztályozós a jobb, soknál a válaszd ki a kedvenceidet.
 6. Garfield33 2011 már 13. 08:34  
Szvsz az emberek végignézik a képeket, mert másképp hogyan is szavaznának. Aztán végignézik még1x, aztán kiválasztják a legjobbakat, aztán próbálnak összeállítani egy sorrendet és ezért a maradékot megint végignézik. Nekem egy szavazás így kb 15-20 perc, persze én komolyan is veszem.
Ha csak végig kellene menni rajtuk és pontokat adni mindegyikre, semmivel sem lenne több idő. Sőt...

Persze nekem jó így is, de a videós-fajta szavazás sokkal igazságosabb.
 5. Balage 2011 már 13. 06:56  
Elég szomorú, hogy az emberek nem veszik komolyan. Nekem az a véleményem, hogy ha osztályozni lehetne, sokkal korrektebb végeredmények lennének. Bár az biztos, hogy nem lehet 20 másodperc alatt klikkelni, és tán egy percet is a weboldalon kéne tölteni. Nem csak azt figyelve, hogy melyik kép  a szavazó haverjáé! ;o)
Régebben egyébként az elemzést nyujtó fotósok ( Béla bácsi, Bumbi, Dani stb) felállitottak egy általuk gondolt eslő három képet. Nekem az is tetszett....
A további 4 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Bare Island

Australia

1/2 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 2) könnyű körülmények
max: 16m, látótáv: 4-10m , áramlás

parti merülésscenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokcápa csikóhal nagy rája legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés