»» ««

Ismét szavazunk

Fotózás

Vicces képeket és filmeket vártunk versenyzőinktől ebben a hónapban, akik számára mást és mást jelentett ez a kiírás.

Mivel nem akartuk kizárni a búvárokról készült felvételeket, ezért nyitva hagytuk a témát a résztvevők számára. Ennek köszönhetően elég változatos lett a mezőny a fotósoknál és a mozgóképeseknél is, ami talán nehezíti a szavazók dolgát- bár minden bizonnyal sikerül kedvencet választani így is. A szavazás pont ugyanúgy fog zajlani, mint ahogy az elmúlt hónapokban megszokhattátok: 20-án este 21 óráig lehet voksolni a megfelelő szavazólapokon, a fotóknál 1-5. helyezést lehet kiosztani, míg a videókat pontozni kell értelemszerűen.

Fotós szavazólap
Videós szavazólap


Nemzetközi téren is van a mienkhez hasonló verseny. A jól ismert eilati versengés egyik érdekes előzöngéje a Photographer of the Year megmérettetés, ahol áprilistól augusztusig havonta kell képeket küldeni, és a győztes ingyen vehet részt Eilatban az Epson Red Sea Shoot-out versenyen. Nevezni április 18-ig lehet az első fordulóra, a részleteket a hivatalos honlapon találjátok.

Nagyszabású rendezvény lesz a fenti szervezők által életre hívott World Shootout verseny is, aminek kiírását a mi fordításunknak köszönhetően magyarul is megtaláljátok.
A verseny időpontja 2011. augusztus 1-8. lesz, a nevezés határideje július 30., de aki július 1. előtt regisztrál, egy ingyenes további képnevezési lehetőségre lesz jogosult.



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Quais (Mhal Hal)

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokmantarája nagy rája teknős legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés