»» ««

Környezetvédelmi videó verseny

Fotózás

A PADI által szponzorált Sea the Change verseny fődíja 5000 dollár.

Manapság egyre többeknek szívügye a természetvédelem, a búvárok pedig jellemzően a víz alatti élőlények megóvását tartják szem előtt. Vannak, akik tevékenyen is részt vesznek környezetvédelmi programokban, mások tájékoztatni próbálnak, de már az is sokat számít, ha valaki egyszerűen csak jobban odafigyel arra, mit is tesz a víz alatt.

A Sea the Change nevű videós verseny filmjeivel a résztvevők azt demonstrálhatják, ők maguk mit gondolnak a vizek élővilágának megmentéséért, és konkrétan mit tesznek ezért a célért. A videókra a közönség is szavazhat, azok megosztása révén pedig sokakhoz eljuthat az üzenet az egész világon, tehát bárhol, bármilyen eszközzel készült is a film, a lényeg az, hogy mondanivalója illeszkedjen a témához.

A verseny már március óta zajlik, de egészen 2011. december 15-ig várják a filmeket. A havi közönségszavazásos versengésen túl van egy összesített verseny is, aminek győztese a Sea the Change nagydíját kapja, 5000 dollárt, amit a PADI ajánlott fel. A versenyben való részvétel ingyenes.

Kapcsolódó oldal: A Sea the Change verseny honlapja


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Tulamben, U.S. Liberty Wreck

Indonesia

14/20 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.7) átlagos nehézségű
max: 32m, látótáv: 10-25m , driftes , áramlás

parti merülésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajoklegalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben cápa csikóhal teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés