»» ««

Cressi márkabolt a Sportmaxban

(Hirdetés)

A dél-budai sportközpontban nyílt meg a márkabolt, emellett pedig uszodai merülésre, oktatásra is van lehetőség.

Az újbudai Sportmax komplexumát a Balatoni úton lehet a legkönnyebben megközelíteni. A nagy épület földszintjén kapott helyett a Cressi márkájú búvár- és úszófelszereléseket forgalmazó szaküzlet. Benz Gaby, akit a hurghadai Deep Dreams búvárbázis és a Sundreams szafarihajó vendégeinek többsége jól ismer, örömmel mutatta meg nekünk, mi mindent kínál a vásárlók számára a bolt.

A búvárfelszerelések közül kizárólag Cressit árulnak, annak viszont teljes termékskáláját, kedvező áron, rendszeres akciókkal. A boltban körbenézve felfedezhettük a Cressi kedvelt mellényei közül a népszerű Aquapro 5, vagy a könnyített Aquaride típusokat. A mostanában keresett, repülős utazáshoz ideális hátlebegtetős mellényeket szintén meg lehet itt találni. Az Ellipse típusú reduktorok vagy a hatékony Reaction illetve Frog Plus uszonyok, a minden létező arctípushoz és elképzeléshez illeszkedő széles maszkválaszték a Big Eyes-tól a Focusig mind jó választást jelentenek a vásárlók számára. A Cressi által gyártott stílusos, minőségi alapanyagból készült nedves- és félszáraz ruhák szintén sok búvárt tartanak melegen a víz alatt a világ minden részén. A komputerek választéka is teljes, az Archimede 2 és az Edy II mellett megvásárlható a vadonatúj Leonardo is. A felszerelésekről elmondható, hogy nem csak a használati értékük magas, az olaszos, igényes dizájn okán is büszke lehet rájuk tulajdonosuk- a nagy színválaszték például a búvár saját ízléséhez igazodó ABC-szett összeállítását teszi lehetővé.

A fentieken túl a Cressi által gyártott úszófelszereléseket is meg lehet a boltban találni, hiszen a sportközpont medencéjében sportolóknak szükségük lehet rá. A hagyományosabb kialakítású úszószemüvegek mellett inkább maszk jellegűek is akadnak a választékban, mint a Hydra vagy a Cobra, ráadásul több színben, többféle színezett sőt cserélhető dioptriás lencsével lehet kérni ezeket.

A szaküzletben nem csak kiskereskedelmi tevékenység folyik. Nagykereskedelmi partnerek, oktatók megkeresését is várják, akiket igyekeznek gyorsan, kedvező feltételekkel kiszolgálni, a rendeléseket rövid határidővel teljesíteni. A lehetőségekre és ajánlatokra kíváncsi partnerek érdeklődését szeretettel várják a szaküzletben, hogy elmondhassák a részleteket. A cél az, hogy minden vásárlói kör számára rugalmas, kedvező árú feltételeket kínálhassanak. A bolt a hét minden napján nyitva tart, 11-19 óra között, elérhetőségei: benzga@t-online.hu vagy info@deepdreams.hu, Gaby telefonszáma 06703706655 vagy 06309608700, Balázsé pedig 06204353490.

Az újbudai Sportmax elhelyezkedése révén (1112 Budapest, Kánai út 2.) a Dél-Budán lakó búvárok, itt dolgozó oktatók számára éppen úgy könnyen megközelíthető, mint a budaörsi vagy törökbálinti érdeklődőknek. A különféle fitness-wellness szolgáltatások sorában a számukra a leginkább az számíthat érdekesnek, hogy a sportközpont medencéjében készülékes merülésre is lehetőség van. A hét minden napján, reggeltől estig lehet pályát bérelni merüléshez vagy oktatáshoz, megfizethető áron. A helyszínen több, bérelhető palack valamint kompresszor is van, lehetséges a medencéhez közelebb megállni az egyszerűbb pakolás kedvéért. A helyszínen van oktató is, aki a búvárkodás iránt érdeklődők számára bemutató merülést tud tartani, illetve gyerekek számára Scuba Ranger programot kínálnak. A merülés előtt egy nappal kell bejelentkezni annak, aki szeretne medencézni.

Az új búvár szaküzlet ahol az egyiptomi utazási ajánlatokkal is első kézből lehet értesülni, kiegészülve a medencézési lehetőséggel, a térség hasznos szolgáltatója lesz a merülés szerelmesei számára. Érdemes hát személyesen ellátogatni és szétnézni az üzletben, megismerkedni a Cressi kínálatával.


Merülőhelyek

Veliki Zid

Croatia (Hrvatska)

3/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.8) átlagos nehézségű
max: 61m, látótáv: 10-25m

speedboat-os megközelítésfal merüléssziklás, hasadékos élőhelycápa jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés