»» ««

Újra szavazunk

Fotózás

A régi kerékvágásban folytatódik havi fotós-videós versenyünk, de ezúttal sok más nemzetközi versenyről is szót ejtünk.

Nos, a DC-RSBH versenynek szánt időszak után augusztusban ismét a szokásos fordulóra vártuk a képeket és a fél perces filmeket: témánk a Felező volt. Összesen egy tucatnyi kép és öt videó érkezett erre a kiírásra, ami igazság szerint a nehezebbek közé tartozik. Mostantól ismét a regisztrált tagjainké a terep, ugyanis augusztus 20. 21 óráig szavazva ők döntik a forduló sorrendjét.

Itt találhatjátok a szavazólapokat:
Fotós verseny
Videós verseny

Amíg a voksolók meghozzák ítéletüket, már lehet is kezdeni a versenyképek és -filmek válogatását a következő, szeptemberi fordulónkra, melynek témája: Sárgák. Mindenféle víz alatt készült felvételt várunk majd, amelyen domináns szerepet kap a sárga szín.

Evezzünk nemzetközi vizekre! Egész augusztus hónapban lehet nevezni a World Shoot-Out 2011-es versenyére, amelynek értekes díjai igencsak kecsegtetőek. A hivatalos honlapon minden szabály megtalálható. Nagyon hasonló, több országra kiterjedő shoot-out versenyt hirdetnek az Ausztráliában, Óceániában, Dél-Kelet-Ázsiában merülő búvárok számára szeptember elején, informálódni itt lehet róla.

Szintén szeptember elején kezdődik Egyiptomban a Hugycup, konkrétan Dahabban és az ottani merülőhelyeken. A mostanában nagyon divatos shoot-out műfajban rendeznek versenyt szeptemberben Kaliforniában, októberben Malajziában és novemberben Balin.

Aki valamiért nem tud erre az időszakra búvártúrát beiktatni valahová, hogy részt vehessen ezeken a versenyeken, annak sem kell tétlenül ülnie, mert a franciországi víz alatti fesztiválra 2011. szeptember 15. a nevezési határidő, lehet képeket, filmeket válogatni. A törökországi Marmara fesztiválra pedig szeptember 10-ig lehet fotókat és videókat nevezni.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Varese wreck

Croatia (Hrvatska)

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 4-10m , áramlás

napihajós megközelítésroncs merüléshomokos élőhely nyílt vízi fajokcápa jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés