»» ««

Mindent a napról

Fotózás

Havi fordulónkban a feladat a nap minél látványosabb megörökítése volt.

Ebben a hónapban a kompaktosoknak komoly kihívást jelenthetett a téma, hiszen a napot vagy a nap sugarait nem egyszerű megörökíteni a kis gépekkel. A tucatnyi képből álló fotós mezőnyben viszont így is érdemes szétnézni, a képeket elemezgetni, majd végül szavazni. A videósok mezőnyében öt filmet nézhettek meg, ezekre voksolhattok egészen 2011. október 20. 21 óráig.
A szavazólapok:

A magyar búvárfotósok természetesen nem csak nálunk versenyeztetik a képeiket, legutóbb Törökországból, a Marmara fesztiválról kaptunk nagyon jó híreket. A digitális portfóliók első helyezettje Selmeczi Dániel kollekciója lett, a kreatív kategóriában Tökölyi Csaba diadalmaskodott.

Ezek után nyilván nem meglepő, hogy egy újabb nemzetközi megmérettetést ajánlunk minden fotós figyelmébe, aki a nemzetközi porondon is kipróbálná magát. Az Ocean Art versenyre november 20-ig várják a fotókat, összesen 12 kategóriában, amiből három kifejezetten a kompaktosoknak van kiírva. Részletek a hivatalos honlapon.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Manta Point, Pulau Wai

Indonesia

2/2 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 9m, látótáv: 4-10m , driftes

speedboat-os megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágcápa mantarája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés