»» ««

PADI EMEA

Egyéb

Új regionális központot állít fel a jól ismert oktatási rendszer.

A PADI tagok jobb kiszolgálásának érdekében hívták életre az új PADI EMEA regionális központot, ami az Európa, Közel-Kelet és Afrika régiókban dolgozó irodákat egyesíti. Jean-Claude Monachon alelnök szerint az új együttműködés révén új, erős és innovatív szolgáltatásokat nyújtanak a tagoknak- egy olyan csapattal, ami sok nyelvet és kultúrát ismer. Tovább kell fejleszteni a szolgáltatásokat, újszerű marketinggel, az eBusiness széleskörű támogatásával és a személyre szabott képzési programokkal.

A PADI EMEA a legnagyobb PADI regionális központ, több, mint 2,565 bolt és búvárközpont taggal illetve 57,500 egyéni taggal, akik évente 380,000 búvárminősítést adnak ki. Annak érdekében hogy ezt a vegyes összetételű csoportot kiszolgálják, meghosszabbodott az ügyfélszolgálat nyitvatartása, bővülnek az online szolgáltatások, és több, mint 20 nyelven állnak rendelkezésre a kapcsolattartók. A központosítás miatt gyorsabbá válhat a minősítések kiadás, egységesíthető a marketing, egyszerűbbé válik az árképzés és a hivatásosok álláskeresését is jobban lehet támogatni. A nagyobb szervezet ráadásul nagyobb súllyal képviseltetheti magát a médiában illetve a kormányzati szervekkel vagy üzleti partnerekkel folytatott egyeztetések során.

Neil Fishburne alelnök szerint az új regionális központ sokféle helyen dolgozó, változatos hátterű oktatói gárdájának kiszolgálása kihívás, de örömel néznek elé. Mark Caney szerint pedig az EMEA felállítása egy logikus továbblépés a korábbi felosztásból: 140 ember, köztük 40 PADI Course Director dolgozik együtt mostantól. Az ő tapasztalatuk, kiegészülve a térség alapos ismeretével, megalapozza a sikert.

[ PADI ]


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 6. istvanv 2012 feb 06. 21:22  
X
 5. diet 2012 feb 06. 19:29  
 4. Káplán 2012 feb 06. 10:22  
Pedig minden benne van, ami érdekes. Legalábbis szerintem.
 3. diet 2012 feb 06. 09:32  
A lelkes amatőrök számára az új központok- ha homályban is marad a konkrétum- komoly vonzerővel bírnak.
 2. Bunny 2012 feb 06. 09:16  
Teljesen igaz, így konkrétan nincs leírva, de mivel az európai régiót is említi, és mi ugye -legalább földrajzilag ha máshogy nem is igen- oda tartozunk, ezért természetesen minket is érint.
A cím maradt ami volt, tehát továbbra is Bristol, Anglia.
A további 1 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Rovinj, San Giovanni

Croatia (Hrvatska)

3/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.5) könnyű körülmények
max: 28m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

speedboat-os megközelítésscenic, nézelődős merüléshomokos élőhely sziklás, hasadékos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés