»» ««

Mókás búvár felszerelések

Felszerelések

Merülésvezető társaink tudják, mennyire fontos, hogy a csoport megismerje őket a víz alatt. Ezért aztán sokuk megpróbál mindenféle trükköket bevetni a megkülönböztetésre, például felemás színű uszony viselésnek. Egy angol cég új ötlettel rukkolt elő.

A Diver magazinban akadtunk egy reklámra, amiben a Scapa scuba termékeire hívják fel a figyelmet. A színes, mókás figurákat formázó neoprén csuklyák természetesen víz alatti poénkodásra is tökéletesek, de gyakorlati hasznuk is van. A mai búvár világban elég limitált a felszerelések színe. Fekete, kék, sárga, piros - általában ennyiben ki is merül a választék, így aztán a víz alatt néha nem könnyű megtalálni merülőtársunkat, vagy a merülésvezetőt.

Nos, egy ilyen feltűnő, nagyon extravagáns és egyedi csuklya megkönnyítheti a dolgunkat, a csoport vezetője könnyen felismerhetővé válik, és a merülés előtti feszültséget is oldhatja vele a merülésvezető. A csuklyákat többféle változatban gyártják, találhatunk Nemo bohóchalat, tigrist a Micimackóból, ördögöt, Batmant vagy éppen kalapácsfejű cápát formázót is.

A cég gyárt hasonlóan vicces neoprén szárazruhákat is, így ne lepődjünk meg, ha külföldi portyázásaink során egy velünk szembe úszó angol búvárcsapat élén egy Superman ruhás búvár úszik.
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Zabargad wreck

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 30m, látótáv: 25m felett

szafaris megközelítésroncs merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés