»» ««

Boldog Karácsonyt!

Egyéb

2012-ben is boldog, békés, meghitt ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!

A legtöbb család ezen a napon gyűlik össze, kicsik és nagyok izgatottan várják az ajándékokat, meglepetéseket, és ilyenkor érthetjük meg, miért is legalább olyan jó adni, mint kapni. Noha áruházak, tévécsatornák, szervezetek szeretnék kisajátítani a karácsonyt, és senki sem vonhatja ki magát ez alól, amikor szeretteinkkel együtt ülünk a feldíszített fenyőfa körül, minden külső körülmény másodlagossá válik. Ettől válik igazán széppé ez az ünnep, és mi a magunk részéről azt kívánjuk, mindenkinek sok örömben, vidámságban, szeretetben legyen része a mai napon - és a sok-sok hétköznapon is. Hirtelen súlytalanná válnak az értelmetlen közéleti szócsaták, vagy az olyan ostobaságok mint a világvége-hisztéria, mert megéljük és megértjük, van ezeknél sokkal fontosabb dolog.

Noha az év során sokunknak kellett nehézségekkel szembesülni, remélhetően nem lesz ritkaság egy-egy "búváros" ajándék a fa alatt. Legyen bármilyen apróság, ha a kedvenc hobbinkat juttatja eszünkbe, máris örömet okoz, mert többségünk a fehér karácsonyt úgy is el tudná képzelni, hogy egy trópusi sziget tengerpartján a hófehér homok adja a hátteret az ünnephez. Gondolatban ismét a víz alatt kalandozunk, utakat tervezünk, és szinte családtagként gondolunk azokra a barátokra, akikkel együtt utazunk és merülünk. Hiszen együtt voltunk a vízben, amikor elúszott mellettünk egy delfinraj, közösen óvakodtunk közel egy csikóhalhoz, egyszerre gyorsult fel a szívverésünk amikor felbukkant egy cápa, ugyanazt az izgalmat éreztük amikor beúsztunk egy roncsba. Talán arra gondolunk, fel kellene hívni őket is, vagy üzenhetnénk a barátoknak a fórumon, mindőjüknek szívből minden jót kívánva. Esetleg el is büszkélkedhetünk azzal, milyen ajándékkal gazdagodtunk, és ha már beszélünk, szóba kerülhetnek a jövő évi túrák is...

Aztán a meghitt hangulatban mások is eszünkbe jutnak, azok, akiknek nem adatik meg, hogy családi körben, kényelemben ünnepelhessenek. Nagyon nagy dolog, hogy ezekben a nehéz időkben sokan a szegényebb, segítségre szoruló embertársainkra is gondolnak. Adományaik bizonyítják, a közösséget a nehézségek akár össze is kovácsolhatják, és ebből mindannyian erőt meríthetünk.

Erre pedig igazán nagy szükségünk van. Az évnek ebben a szakában, bármi is volt a megelező hónapokban, megpróbálunk feltöltődni pozitív energiákkal, és többségünk úgy érzi, az élet szép, hiszen itt vagyunk, együtt vagyunk és jövőre sok nagy élmény vár ránk. Ennek reményében kívánunk boldog karácsonyi ünnepeket!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 6. Thomasbuvar 2012 dec 25. 10:33  

Nosztalgia film 2008-ból. (Készítette Bandibúvár)

 
 5. Zook 2012 dec 24. 13:04  
BoldKartKiv MindKedvBuvnak!
 4. PDIC 2012 dec 24. 10:21  
Boldog karácsonyt!
 3. OG-Lee 2012 dec 24. 10:12  
Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk nektek!
 2. divefoto 2012 dec 24. 09:36  
Nagyon boldog,békés karácsonyt  kívánok minden olvasónak az oldalon, és szeretteinek!!!!
A további 1 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

La Punta (Costa Paradiso)

Italy (Italia)

1/1 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3) átlagos nehézségű
max: 24m, látótáv: 4-10m , áramlás

speedboat-os megközelítészátony merüléssziklás, hasadékos élőhelyföldközi tengeri muréna

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés