»» ««

Ne maradj le semmiről

Egyéb

Újdonsággal rukkolunk elő oldalunkon, amiről regisztrált tagjaink már értesülhettek is.

Aki már megkapta levelünket, tudja, hogy a hírlevélről van szó. Ezt az egyedi levelet ugyan megkapta minden regisztrált tag, de több hasonló általános tájékoztatót nem tervezünk, mert erre lesz jó a feliratkozottak számára a hírlevél. Terveink szerint havi rendszerességgel küldjük majd ki az általános illetve fotós-videós hírlevelünket, rövidre fogva - nem akarjuk telerakni senki postaládáját.

Igazság szerint felmerülhet a kérdés, miért is hoztuk létre ezt a szolgáltatást. Nos, a helyzet az, hogy az évek alatt több ezerre duzzadt a regisztrált tagok száma, és ez bizony nem kevés. Vannak, akik minden nap olvassák oldalunkat, mások alkalmanként, de van olyan, akit pedig leginkább a fotós-videós hírek érdekelnek és így tovább. Néha megkaptuk a jelzést, hogy miért nem szólunk időben fotós-videós versenyekről, miért maradt le valaki izgalmasabb útibeszámolókról, hírekről, mi pedig ezt orvosolandó álmodtuk meg a hírlevelet. Az általános hírlevélben emlékeztetünk mindenkit a versenyek szavazásáról, rövid válogatást adunk az általunk érdekesnek gondolt vagy az olvasottság alapján népszerű cikkekből. A fotósok és a videósok pedig a verseny felhívásokat kapják kézhez, a korábbi fordulók eredményeivel együtt, és nekik ebben a formában is szeretnénk eljuttatni a nemzetközi vagy hazai versenyek kiírásait.

Természetesen a feliratkozás nem kötelező, sőt, az alapbeállítás az, hogy a regisztrált tag nem kapja meg azokat. Ahogy feliratkozni bármikor lehet, ugyanígy leiratkozni is csak pár kattintás kérdése, bármikor megtehető. Mivel a hírlevelek jelentős része landol a spam mappában, feliratkozásnál kérjük, nézzetek meg az ezzel kapcsolatban adott tanácsainkat: a legjobb megoldás általában a mi címeinkről küldött levelekre egy szűrőt beállítani, hogy soha ne kerüljön a spamek közé.

Mi elsősorban azoknak ajánljuk a hírlevelekre feliratkozást, akik szívesen vesznek részt az olyan interaktív dolgokban, mint a fotós-videós verseny, a szavazás, de akármilyen okból nem minden nap látogatnak el hozzánk. Igyekszünk némi plusz tartalmat is szolgáltatni, de ismételjük, a célunk nem az, hogy sokszor és bő lére eresztve küldözgessünk nagy méretű leveleket, hanem inkább egyfajta emlékeztető-tájékoztató kivonatot nyújtsunk tagjaink számára. Azért is választottuk ketté általános és fotós-videós hírlevélre, hogy mindenki arról kapjon információt, ami a leginkább érdekli. Reméljük minél többen iratkoztok fel hírleveleinkre és hasznosnak fogjátok találni azokat!

Mint említettük, erről a szolgáltatásról mindenkit levélben is értesítettünk már. Amennyiben tag vagy és az erről szóló tájékoztatót nem kaptad meg, ellenőrizd a leveleződ spam mappáját, illetve közvetlenül ezen az oldalon is feliratkozhatsz, ha be vagy lépve.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Tobia Kebir

Egypt, Red Sea

3/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.8) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés