»» ««

Idén is vár a megújult Octopussy

(Hirdetés)

A punati Octopussy búvárközpont tavaly megújult vezetéssel idén is várja a búvárokat az adriai Krk szigetén.

Az Octopussy Búvárbázis és Utazási iroda régi ismerőse a hazai búvároknak. A régi nevet 2012-ben új tulajdonos vette át, akik friss lendülettel igyekeznek a hozzájuk érkező vendégek kedvében járni. A Búvárbázis a horvát Adrián, Krk sziget délnyugati részén található Punat városában üzemel, közvetlen a tengerparti sétányon.

Octopussy DC. Punat.
Albumhoz klikk a képre.
A leutazás kényelmesen szinte végig autópályán történik, és noha Krk sziget, a hídnak köszönhetően nem vagyunk például a komp menetrendjéhez kötve. Idei újdonság, hogy augusztustól repülővel Budapest-KRK illetve Debrecen- KRK útvonalon is eljuthatunk a bázisra!

A kisvárosban szinte minden bejárható gyalog, a sétányon egymást érik az éttermek, bárok, fagyizók, kocsmák és egyéb szórakozóhelyek. A város szezonban fiatalos, pezsgő életet él, szinte minden hétvégén van valami rendezvény ahol az oda érkező turisták szórakozhatnak.
A gyerekesek örömére a tengerparti sétányon közvetlen a bázis közelében játszótér, homokos strand is rendelkezésre áll.
Az Octopussy-hoz érkezők számára a bázison is van lehetőség sütögetésre, bográcsozásra, így nem fontos a csapatnak vendéglőbe menni, hogy egy jó kis vacsora mellett kitárgyalja a nap élményeit.

A szezonban három bérelt hajó áll a búvárok rendelkezésére, igény esetén kísérőhajót is igénybe lehet venni a nagy számú nem búvár vendégeknek, akik csak az adriai hajókázás miatt csatlakoznának a búvárkodó családtagokhoz, barátokhoz. A merülések elsősorban a közeli Cres sziget valamint Selzine és Mali Plavnik falainál történnek, ahol gorgóniák, üregek, dús élővilág vár a búvárokra.

Az Octopussy búvárbázisán lehetőség van búvártanfolyamok elvégzésére SSI illetve PADI rendszerében, 3 oktató és 2 DM valamint külön oktatórész vár a fejlődni vágyó (vagy leendő) búvárokra. A tanulóknak lehetősége van arra is, hogy magyarországon elkezdik a tanfolyamot és a tenger mellett fejezik be, így rögtön az első nyíltvizi alkalommal már a tengerbe csobbanhat.
A bázison 25-30 bérlős felszerelés található akár gyermekek részére is, a 60-70 palack pedig nagyszámú búvár kiszolgálására is elegendő. A bázis oktatási háttere az ide érkező, és tanfolyamot tartani kívánó vendég oktatók számára is rendelkezésre áll.

Szállásként az Octopussy a Punaton illetve Kornics-on található három-négy csillagos 1-8 fős apartmanok, 1-2 fős stúdiók, szobák foglalásában tud segíteni.


Az Octopussy búvárbázis egyedi szolgáltatása a klubkártya, amely segítségével egy éves díj fejében komoly kedvezményekhez juthatunk gyakorlatilag minden általuk nyújtott szolgáltatásból.
Hasonló különlegesség, hogy a búvárkodásunk költségeit akár SZÉP (Széchenyi Pihenő Kártya) kártyával is fizethetjük!

A bázis fontosnak tartja a közösségi élet ápolását, év elején aktívan kiveszik a részüket a punati öböl takarításából, a szezon végén pedig a népszerű búvárolimpiai játékokkal biztosítják, hogy az év emlékezetes maradjon a búvárok számára. A búvárbázis kiemelt figyelmet fordít a csökkent képességűek merültetésére is, egy hazai alapítvány segítségével lehetőséget biztosít számukra is a tenger csodáinak felfedezésére.

Az adriai szezon után sem áll meg az élet az Octopussy csapat tagjai számára. A vendégkör igényei szerint maldív, egyiptomi, thaiföldi sőt idén zanzibári desztinációkkal szerveznek túrákat, hogy a következő adriai szezon kezdetéig se maradjanak a búvárok víz alatti élmények nélkül.

Bővebb információért látogasd meg a búvárbázis weblapját:
http://www.octopussy.hu
Állandóan hívható telefonszám: 06-70-4343-103


Minden információt Horvátország-ról.

Merülőhelyek

St. Johns, Paradise Reef

Egypt, Red Sea

1/2 db alapján:érdekes(átlag: 4.5) átlagos nehézségű
max: 28m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

szafaris megközelítészátony merülés üreg vagy barlangkorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelylegalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés