»» ««

Ismét sikeresek voltak a magyarok

Egyéb

Tizenhat éremmel zártak a magyarok a junior uszonyos és búvárúszó Európa-bajnokságon.

Tizenhat éremmel, 10 arannyal, 2 ezüsttel és 4 bronzzal zártak a magyar versenyzők a lengyelországi Szczecinben megrendezett junior uszonyos és búvárúszó Európa-bajnokságon, ezzel az az oroszok mögött az éremtábla második helyén zártak.

A nem olimpiai sportágak sajtószolgálatának szombati tájékoztatása szerint a zárónapon 4 arany-, 1 ezüst- és 2 bronzérem volt a magyar "termés". A 200 méteres férfi felszíni uszonyos úszásban Kosina Gergő junior világcsúcsot úszott. Kosina formáját jól jellemzi, hogy a 200 méteres férfi uszonyos gyorsúszás direkt döntőjében is első lett, méghozzá 1 perc 37,43 másodperces világrekorddal. Ugyanebben a számban Pamuki Dávid bronzérmet szerzett.

A 200 méteres női uszonyos gyorsúszás direkt döntőjében Varga Krisztina nem talált legyőzőre, míg a 800 méteres női felszíni uszonyos úszás fináléjában Kardos Laura győzött.

Az eredményhirdetések során a 4x100 méteres férfi felszíni váltó éremátadó ceremónián is volt magyar érdekelt, mivel a Szabó Benjámin, Gruber Kornél, Kosara Géza, Kosina Gergő csapat új junior magyar országos csúccsal bronzérmes lett.

[ MTI ]


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Zenobia wreck

Cyprus

7/7 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) átlagos nehézségű
max: 41m, látótáv: 10-25m

speedboat-os megközelítésroncs merüléshomokos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben földközi tengeri muréna legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés