»» ««

Lebukott tolvaj

Egyéb

Nagyon rossz helyen kopogtatott a lopott búvárfelszereléssel egy bűnöző.

Nagyon különleges tanulsága lett egy búvártanfolyamnak egy tanuló számára. Oktatója, Marc German mesélte el, hogy egy délután hívta fel őt a pórul járt búvár, akinek ellopták búvárfelszereléseit. Az autójának rakterében levő felszereléseket rögzítő köteleket és szíjakat elvágták, és közel tízezer dollárnyi értéket vittek magukkal a bűnözők. A károsult feljelentést tett, de elment az oktatóhoz hogy folytassa a tanfolyamát.

Éppen egy tesztet írt, amikor a búvárboltban csörgött a telefon, Marc German pedig egy különös üzleti ajánlatot kapott. A telefonáló férfi elmondta, hogy van nála mindenféle heveder, meg tömlő, meg adapter, olyasféle cuccok, amiket a búvárok használnak, és eladná azokat. German gyanút fogott, mert gyorsan kiderült számára, hogy a férfinakl fogalma nincs arról, tulajdonképpen mit akar eladni. Márkákat emlegetett, majd rátért arra, mi mindene van még összerakva, és a felszerelés leírása alapján a búvárbolt tulajdonosa ráismert, ez bizony a meglopott tanuló cucca, hiszen két héten át merültek együtt, tudta, miket használt. Az oktató azt mondta, érdekli a felszerelés, és megkérte a telefonálót, hogy vigye be azokat a boltba.

A kansasi Wichitában élő German a beszélgetés után felvette a kapcsolatot a helyi rendőrökkel, akik a közelben várakoztak, amikor a tolvajok megjelentek. A 36 és 29 éves bűnözők gyanútlanul sétáltak be a boltba a szajréval, ahol a rendőrök azonnal fülön csípték őket. Az oktató szerint nem voltak igazán meglepődve, inkább csak idegesek lettek, amikor elkapták őket, ám Marc German azóta sem érti, hogy lehettek ilyen ostobák: elloptak jó sok búvárfelszerelést, és aztán közelben működő egyetlen búvárboltban akarták azokat eladni.

[ ksn.com ]


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Tiran, Thomas Reef

Egypt, Red Sea

3/3 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

Seemannsub Subtech 100gr aláruha

Ár: 24.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2020 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés