»» ««

Kétéltű gépfegyver

Egyéb

Az orosz katonai búvárok új fegyvere a víz alatt és felett egyaránt kiválóan teljesít.

Nemrég egy rövid cikkben írtunk a különféle víz alatti lőfegyverekről, ahol szó esett arról, mi a legnagyobb kihívás: az, hogy az eszköz víz alatt és felett egyaránt pontos és jól használható legyen. Az oroszok már évek óta fejlesztik azt a fegyvert, ami eleget tesz ennek a feladatnak. A csapatpróbák befejeződtek, az ADSz-t hamarosan megkapják a különleges alakulatok, és exportálni is fogják.

Valószínűleg lesz rá kereslet, mert a Tulában tervezett ADSz a felszínen nagyjából olyan pontosságú, mint egy hagyományos Kalasnyikov géppisztoly, a víz alatt pedig mélységtől függően 15-25 méterig lehet vele pontosan célozni. A fegyver ráadásul egy 40 mm-es gránátvetőt is kapott, tehát kifejezetten sokoldalúan használható. A géppisztoly űrmérete 5,45 mm, a víz alatti és feletti használat esetén más tárat kell használni, de ezen túlmenően semmilyen egyéb módosításra nincs szükség. Természetesen a víz alatt más kialakítású lövedékkel kell tüzelni.

A fegyver sokak érdeklődését felketette, amikor bemutatták a moszkvai Interpolitex 2013 nemzetközi fegyverkiállításon.Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

El Fanadir

Egypt, Red Sea

10/19 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.4) átlagos nehézségű
max: 29m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelylegalább 1.5m-es hal delfin jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

Ólom eladó

Ár: 1.300 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2020 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés