»» ««

Éves szaknévsor frissítés

Egyéb

Ahogy minden évben, idén is ellenőrizzük a búvár szaknévsorba regisztráltakat. Sokaktól nem érkezett válasz, kérünk mindenkit, ellenőrizze elérhetőségeit.

A búvárszaknévsor a divecenter.hu egyik népszerű szolgáltató része. Segítségével a (leendő) búvárok könnyedén találhatnak a közelükben búváriskolát, búvárboltot vagy búvárklubot, megnézhetik hogy férnek hozzá olyan szolgáltatásokhoz, mint felszerelés bérlés, levegő vagy nitrox töltés és így tovább.

A szaknévsorba bármilyen rendszer búvároktatója, vagy búvárbolt, búvárbázis vagy akár búvárklub is regisztrálhat ingyen, de egy jelképes éves díjért (amit egyébként hirdetési lehetőségként visszakap) prémium megjelenést is kérhet.

A szaknévsor véleményünk szerint akkor használható, ha abban aktuális, élő információk szerepelnek, ezért minden bejegyzést évente felülvizsgálunk. Ilyenkor kiküldünk egy emailt, amiben megkérünk mindenkit, hogy erősítse meg adatai helyességét. Amennyiben nem kapunk választ ezt úgy értelmezzük, hogy az illető nem érhető el - hiszen nekünk sem sikerült - ezért a bejegyzését töröljük.

A legtöbben ilyenkor év végén kapják meg ezt a levelet, mert most jár le az egy év. Sajnos több helyről nem kaptunk választ, vagy az email visszapattant mint nem létező címzett. Ezért arra kérünk mindenkit, aki regisztrálta magát a Szaknévsorba, hogy ellenőrizze az adatait. Amennyiben nem létező email cím vagy más már nem élő adat van rögzítve, írjon nekünk emailt és mi kijavítjuk.

A saját bejegyzésének lejáratát mindenki úgy tudja leellenőrizni, hogy bejelentkezik oldalunkra a felhasználó adataival, majd a saját Szaknévsor bejegyzésére kattintva az információk alatt egy további sávot láthat, ahol szerepel a bejegyzés érvényessége. Ha ez a napokban lejár, ám nem kaptál erről figyelmeztető emailt kérlek ellenőrizt a spam/levélszemét mappádat, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Aki pedig esetleg nem regisztrált még, bátran tegye meg, csak néhány perc amíg kitöltöd a szükséges információkat.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Cod Hole

Australia

2/2 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 23m, látótáv: 25m felett

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés