»» ««

Superman a víz alatt

Felszerelések

Talán jövő karácsonyra már lehet kérni karra rögzíthető mini jet packet.

Sokféle érdekes ötletet láttunk már a víz alatti mozgás megkönnyítésére, hatékonyabbá tételére. Így például az uszonyokat is fejlesztik, egészen újfajta konstrukciók jelennek meg időnként. Ám manapság az igazán nagy távolságot beúszni akaró búvárok jellemzően a víz alatti elektromos vontatókat, a scootereket választják, barlangi búvárok például csak így tudnak igazán messzire jutni a járatokban.

Ám az S.C.P. Marine Innovation nevű cég egészen új koncepcióval állt elő. Az X2 Underwater Jet Pack nevet kapott eszköz kisméretű, és a két karra erősíthető. Így aztán egészen másféle, szinte akrobatikus mozgásra képes a búvár velük- olyasmikre lenne képes, mint egy víz alatti szuperhős. A céget alapító két testvér a feltaláló, de magáról a találmányról még keveset árultak el. A sajtóanyagban a legkorszerűbb lítium-ion akkumulátorokat emlegetik, no meg csúcskategóriájú elektromos motorokat és drótnélküli vezérlést.

Ez persze bármit takarhat, és most még csak prototípus létezik a gépből, ami nyilván nagyon el fog térni a végleges verziótól. A cég egyelőre az interneten gyűjt pénzt a projektre, mert a fejlesztés költségeit nem tudják saját zsebből finanszírozni. Egyelőre csak egy rövidke, nem túl sokat mutató videót tettek közzé a találmányról, de talán van, akinek ez is kedvet csinál ahhoz hogy pénzügyileg támogassa a fejlesztőket.Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 4. Kékbálna 2014 jan 09. 09:37  
Bocsika, mi van akkor ha nem tudsz egyenlíteni és meg kell fogni a nózid? Egy helyes piruettben kiszállsz a vízből.

Törpölni kellene ezen még egy peppet.
 3. Káplán 2013 dec 27. 12:24  
Na újabb drága játékszer a "divatmajmoknak".
 2. Bunny 2013 dec 27. 10:34  
Határozottan ott van, de miért macerás? Ott jobban elbírod, gondold el a két kezeden lenne a dög nehéz akksi. Víz alatt még csak-csak bár ott se szerencsés, de a felszínen marha kényelmetlen lenne. Egyébként is az akksi így ólomövként is funkcionál :)
 1. Garfield33 2013 dec 27. 10:04  
Mintha a hatan lett volna a sracnak az akksi. No az igy mar maceras.

Merülőhelyek

Angarosh

Sudan

5/5 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) átlagos nehézségű
max: 45m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilágcápa nagy rája legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

Ratio computers O2 analizátor

Ár: 50.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2021 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés