»» ««

Kellemes ünnepeket!

Egyéb

Eljött az év legmeghittebb ünnepének napja, amikor a családé az elsőség.

Tudjuk, hogy a karácsonyi ünneplésről már mindent elmondtak, megírtak. Igen, rohangálunk az ajándékokért, vagy esetleg az internetes áruházak kínálatát bújjuk, a konyhában sürgő-forgó hölgyek jól elfáradnak, és van egy pontja az egész felhajtásnak, amikor az embernek már mindenből nagyon elege van.

Talán pont ezért élvezzük aztán még jobban azokat a perceket, amikor már minden elkészült, ajándékaink becsomagolva sorakoznak a fa alatt, és vidáman ülünk családtagjaink körében. Amikor gyerekek voltunk, még azért izgultunk, mert vártuk, mivel lepnek meg minket- manapság pedig már azért vagyunk izgatottak, mert szeretnénk látni annak az örömét, akinek sikerül valami igazán szép ajándékot találni. Az év többi részében a mindennapok gondjaival küzdünk, ilyenkor viszont feledhetjük a bajokat, mert csak az együttlét számít. Nem fontos, mi kerül az asztalra, mennyit tudunk szánni az ajándékokra, mert az ünnep nem erről szól, hanem a családról, a meghitt hangulatról.

Ha nehézségekkel nézünk szembe, akkor végül kiderül, kikre számíthatunk, kik azok, akik a bajban is mellettünk állnak. Karácsonykor ezt a szeretetet, összetartozást ünnepeljük, nem pedig a vásárlási lázat. Utóbbi csak azért kapcsolódhat ehhez az alkalomhoz, mert igenis mind szerencsések vagyunk, akik ilyen formában is tudunk örömet szerezni szeretteinknek. Ám ahol megvan a harmónia, ajándékok nélkül is ugyanolyan jól telne a karácsony.

Persze ha már a hagyományok részévé vált ez, mi, búvárok, bízunk abban, hogy a kedvenc hobbinkhoz kapcsolódó meglepetésekkel is megörvendeztetnek. Ha valaki egy szafarit, egy nagy méretben kinyomtatott víz alatti fotót vagy egy reduktort kap, vélhetően egyáltalán nem bánja, hogy az értékes ajándékok is hozzá tartoznak az ünnephez. Reméljük, minél több kedves olvasónknak jut valami szép búváros ajándék!

Kívánjuk, hogy a meghitt hangulatban érezze jól magát mindenki szerettei körében, és teljen boldogan, békésen a karácsony!



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 2. Garfield33 2013 dec 25. 16:54  
Hehe... En epp egy reduktort utasitottam vissza nemreg. Erre kaptam a fejemre!
Neopren sapkat...
 1. Zook 2013 dec 25. 11:54  
Boldog karacsonyt, kedves DC!

Merülőhelyek

Sha´ab Rumi, Cousteau Precontinent II.

Sudan

4/8 db alapján:érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 40m, látótáv: 10-25m , driftes

szafaris megközelítészátony merülés roncs merüléskorallos, trópusi élővilágcápa jelentős halraj nyílt vízben nagy rája legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés