»» ««

Óévbúcsúztató

Egyéb

Eljött 2013 utolsó napja, ideje egy kis számvetésnek.

Különös év volt az idei. Sokan vártak valamiféle komoly pozitív fordulatra, ám a helyzet legalábbis nem ideális. Sokak a mindennapokban érzik a problémákat, de a vállalkozások dolga sem egyszerű. Ez bizony a búvárkodásban is könnyen tetten érhető, kevesebbeknek futja kedvenc hobbijukra.

Mi is érzékeljük az oldal üzemeltetőiként a gondokat, és persze látjuk a trendeket. Próbálunk reagálni, folyamatosan csiszoljuk az oldalt, a szolgáltatások továbbra is üzemelnek, mint ahogy rendszeresen frissülnek híreink is. Igyekszünk ezt a jövő évben ugyanígy fenntartani. Kénytelenek vagyunk másféle dolgokkal megteremteni ennek a hátterét, hiszen az oldal nem igazán önfenntartó. Szó sincs panaszkodásról, most épp ilyen időket élünk. Így is rengeteget kaptunk vissza az oldalnak köszönhetően, az egyik legkedvesebb elfoglaltságunk a divecenter.hu gondozása. Büszkék vagyunk az elmúlt évekre, ráadásul megannyi barátságot kötöttünk, és volt sok szép merülésünk.

Mert bármi is történt és történik, mi leginkább továbbra is merülni szeretnénk. Az év legjobb pillanatai többnyire búvárkalandokhoz kapcsolódtak, ráadásul több alkalommal vidám csapattal, barátokkal, fotósokkal merültünk együtt. Ezek az élmények bőven kárpótoltak minden nehézségért. Jó sztorikat tudnánk mesélni és jó képeket tudnánk mutatni- amikor összeülünk egy-egy társasággal, mindig jó a hangulat.

Apropó, fotózás... Színvonalas nemzetközi versenyt rendezhettünk, büszkék voltunk rá hogy remek külföldi fotósok neveztek a legjobb magyarok mellett, sok támogató állt mellénk, így a díjakkal sem vallottunk szégyent. A havi versenyben is volt egy felfutás, de az év végére visszaesett az érdeklődés. Ez a verseny a szívünk csücske, szeretnénk folytatni. Az egész rendszert nem akarjuk felforgatni, nem hiszünk abban, hogy ez nagyobb érdeklődést generálna. A lényeg az, hogy a versenyzők és a szavazók jöjjenek és vegyenek részt ebben. A továbbélés ezért hitünk szerint elsősorban nem rajtunk múlik, mi feltétlenül számítunk rátok a jövőben is. Ha esetleg máshogy alakul, akkor a verseny létét át fogjuk értékelni.

Azokat a fotós túrákat viszont biztosan újra megszervezzük, amik az utóbbi években nagyon sikeresnek bizonyultak. Talán pár dolgot újra fogunk gondolni, de a jó hagyományokat megőrizzük. A kialakult kicsi, de összetartó búvárfotós közösségre nagyon büszkék vagyunk, ígérjük, 2014-ben is több lehetőség lesz közös túrázásra.

Szóval jövőre, veletek, ugyanitt! Mindenkinek köszönjük, aki az elmúlt nehéz évben támogatott, segített, hozzászólt, olvasott, fotót küldött, mellettünk állt. Igyekszünk rászolgálni a bizalmatokra 2014-ben is!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 18. kovax 2014 jan 02. 12:49  
Bujék !
 17. zwaan 2014 jan 02. 11:30  
Sikerekben és merülésekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok!
 16. elche 2014 jan 01. 16:52  
Mindenkinek minden jót kívánok magam is! Remélem, merülhetünk jókat az idén is!
 15. bohóchal 2014 jan 01. 02:38  
Boldog Új Évet minden barátnak, ismerősnek és ismeretlennek! Bár fotózni továbbra sem tudunk, de a NAGY túrán számíthattok ránk, mint ahogy a honlapnak is búvárkodásunk kezdetei óta hívei és olvasói vagyunk. Megkedveltük a műfajt, jó volt veletek merülni, köszönjük ezúton is!
Mindenkinek jó egészséget, nagyon sok pénzt és rengeteg szép felvételt kívánunk!
 14. Mirci 2014 jan 01. 00:00  
A további 13 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Anga Faru /Shark Nursery

Maldives

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) átlagos nehézségű
max: 24m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésfal merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés