»» ««

Divemaster - mobil játékok

Magyarország

Két mobil platformra készült magyar fejlesztésű, víz alatti környezetben játszódó játékot ajánlunk figyelmetekbe.

A divecenter.hu közösségéből sok minden kikerült az évek során. Búvárfotós és videós barátaink tucatnyi hazai és nemzetközi díjakat zsebeltek be, amire mindannyian büszkék lehetünk. Most egy újabb irányt vett baráti közösségünk világhódítása, Somogyi -Jules- Gyula két mobilplatformra készült játékára hívjuk fel a figyelmeteket.
Mindkét játék elérhető az Apple iOS és a Google Android felületére is, így az okostelefonnal vagy tablettel rendelkező búvárok mindkét népszerűbb platformon élvezhetik a játékokat.

Divemaster - Treasure Diving
Az ingyen letölthető játék a népszerű Flappy Bird mintájára készült. Búvárunkat néhány egyszerű irányítási módszerrel át kell terelni a véletlenszerűen felbukkanó halálos akadályok között, miközben a kincsesládákat is össze kell vadásznunk. Időnként egy kedves delfin mentőövet hoz nekünk, amelyek segítségével ha elhaláloztunk folytathatjuk a ládikák vadászatát.
A játék kedves grafikával, pörgős zenével érkezik, gyakorlatilag bármilyen korosztály számára élvezetes lehet, bár a besorolása 9 év felettiek számára ajánlott. Bármikor előkapható, ha van néhány percünk egy kis kincsvadászatra, eredményünket megoszthatjuk a népszerűbb közösségi csatornákon is.
A játék elérhetőségei: Android / iOS

Divemaster
A második játék nem ingyenes ugyan, de csupán 2.99 dollárnyi forintért hozzájuthatunk. Androidra jelenleg csak az Amazontól lehet megvásárolni, de elméletileg pár héten belül a Play store-ban is elérhetővé válik.
Divemasterként azt a feladatot kapjuk, hogy a csoportunkba beosztott teljesítménymániás ámde meglehetősen rövidlátó búvárfotósok számára megmutassuk az általuk áhított fotóstémát.
Vendégeink lelkes pointerkedésünket coinokkal jutalmazzák, amiből felszereléseket, tanfolyamokat vehetünk amelyek segítik sőt, később szükségesek is a pályák teljesítéséhez.
A különféle állatokról készült képek bekerülnek egy fotóalbumba, ahol bármikor megnézhetjük vendégeink csodálatos alkotásait, de tanulhatunk is belőle hiszen megismerhetjük az állat angol és latin nevét, jellemző méretét.
Ahogy haladunk előre a pályákon egyre több búvárfotóst kell irányítanunk, akik egyre mélyebbre szeretnének merülni és a feladataink is bővülnek, így folyamatos kihívás elé kerülünk.
A grafika és a zene itt is nagyon kellemes, ez a játék szintén bármilyen korosztály számára ajánlott.
A játék elérhetőségei: Android / iOS


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 19. Jules 2014 már 27. 18:07  
Egyébként az ingyenes verzióból felkerült az Apple Storeba az univerzális változat, azaz már iPhone-on is játszható.
 18. Káplán 2014 már 20. 16:36  
Ezeknek beszélhetsz. Kimenőn vannak.
 17. Jules 2014 már 20. 16:33  
Ez oktatójáték - de komolyan. Amikor 8 búvárt kell menedzselned, és figyelned, ki hol van levegővel, célokkal, stb, rájössz, hogy a játék kiváló előképző egy igazi DM tanfolyamhoz :-)
PS: nem tudom, feltűnt-e, de a víz alatt kevés búvár mászkál (gyűtőgetős persze van :-))
 16. Bárónő 2014 már 20. 15:53  
 15. Bárónő 2014 már 20. 15:48  
A fene a gusztusát! Nem csontokat kell ropogtatni, hanem Nőket simogatni, becézni, kényeztetni!
Egy brazil mondás szerint: az ember nem bújhat össze a világ minden nőjével, de törekednie kell rá!
A további 14 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Sha´ab Claudia

Egypt, Red Sea

4/7 db alapján:érdekes(átlag: 4.1) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m

szafaris megközelítészátony merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa legalább 1.5m-es hal

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés