»» ««

Munkatársat keres a BBC

Egyéb

Egy éven át dolgozhat az OCEAN című sorozat stábjában egy szerencsés.

Ha felmerül a kérdés, mi a módja annak, hogy valaki a világ egyik leghíresebb víz alatti filmes stábjába bekerüljön, akkor íme egy lehetőség erre.

A BBC olyan legendás ismeretterjesztő sorozatait sokan ismerik és szeretik, mint a Blue Planet. 2015-ben látnak neki az OCEAN című sorozatnak a Natural History Unit munkatársai, és a csapathoz csatlakozhat egy feltörekvő operatőr is, ha megfelel a feltételeknek, azaz van rutinja a búvárkodásban, ért valamennyit a tengerbiológiához, tud angolul és természetesen nagyon elhivatott.

2015 januárjától kezdődik az egy éven át tartó munka a BBC Bristolban található központjában, amikor ugyanis a stáb nem utazik, merül és forgat, akkor itt kell dolgozni. Nagyon sok helyen búvárkodnak majd a filmesek, különleges körülmények között, a jelöltnek el kell majd boldogulnia újralégzőkkel is, szóval egészen különleges élmény vár arra, aki bekerülhet a csapatba.

Bár jelentkezőben nyilván nem lesz hiány, akit érdekel a lehetőség, szeptember 19-ig még jelentkezhet itt: BBC Careers.Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Angarosh

Sudan

5/5 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) átlagos nehézségű
max: 45m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilágcápa nagy rája legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

Tribord 5mm kesztyű

Ár: 2.495 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2020 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés