»» ««

A búvárszaknévsorról

Egyéb

Egyik hasznos szolgáltatásunkra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, mert úgy látjuk kevesen értik és ismerik miért hasznos.

A búvárszaknévsor, leánykori nevén a BOBBA már több éve sikeresen működő és meglehetősen látogatott része az oldalunknak. Ezért is furcsálljuk kicsit, hogy évről évre csökken a benne szereplők listája. Olyan oktatók, boltok vagy épp klubok nincsenek benne, akikről tudjuk hogy léteznek, miközben akár ingyen is fel lehet kerülni. Minap kiderült sokan félreértik hogyan és ki is kerülhet bele, ezért arra gondoltam készítek egy kis ismertetőt róla.

Tehát a Búvárszaknévsor. Ahogy a neve is mutatja egy szaknévsor ami búvároknak szól. Bárki regisztrálhatja magát benne, aki olyan szolgáltatást végez ami a hazai búvárok számára érdekes. Mire gondolunk szolgáltatás alatt? Ne csak üzleti szolgáltatásra gondolj, a teljesség igénye nélkül ami eszembe jut:

A logikus választás mint a Búvároktatás (akár egyéni búvároktató is), Búvárbolt, Búvárbázis (hazai vagy külföldi ahol van magyar érdekeltség akár magyar tulajdonos akár magyar dolgozik ott!) valószínűleg egyértelmű. Ennek ellenére a többszáz egyéni búvároktatóból alig 1-2 van jelen. Emellett ugyanúgy regisztrálhatnak azok a Klubok, Baráti társaságok, Egyesületek amelyek búvárkodás köré szerveződnek és nyitottak bárki számára. A lényege a Búvárszaknévsornak az lenne, hogy a búvárokat összehozzuk, tudják hol találnak más búvárokat, hol kaphatnak valami búvárkodással kapcsolatos szolgáltatást másoktól. Nem csak üzleti vállalkozásoknak szól!

A listára felkerülés ingyenes, csupán azt kérjük cserébe hogy ha van weboldalad, rakd ki rá a divecenter.hu linkjét. Ezt a többség egyébként is önzetlenül megteszi, ebből gond még nem volt. A másik "feltétel" az, hogy amikor minden évben rékérdezünk az adataid érvényességére, küldj egy válasz emailt. Erre azért van szükség, hogy a lista mindig aktuális legyen. Az idei körlevelek egyébként már kimentek, és ismét törölnünk kellett bejegyzéseket mert az égvilágon semmi válasz nem érkezett.

Igen jól látod, van fizetős része is a szaknévsornak amiért egyébként a nem túl magas (évi 10.000ft) díj többszörösét adjuk vissza reklám gyanánt. Azt gondoljuk azok számára, akik üzleti tevékenységet folytatnak ez megfizethető, és cserébe egy elég komoly reklámmegjelenést kapnak, első lépésben a teljes összegért Akciók pontot kapsz tehát egy az egyben visszafizetjük. Erről bővebben itt lehet olvasni, de még egyszer hangsúlyozom ingyen is felkerülhetsz a listára!

Tehát én azt javaslom, ha búvárüzleti tevékenységet folytatsz pl. oktatsz vagy egy baráti társaságot vagy klubot, egyesületet üzemeltetsz szánd rá azt a 3 percet, töltsd ki az adatlapot. Nincs mit veszítened, viszont ezzel nyernek a hazai búvárok és nyersz te is. Ha pedig megtisztelsz minket egy prémium megjelenés előfizetéssel azzel a divecenter.hu életbenmaradását támogatod, valakinek talán ez is szempont.

A Szaknévsorba ide kattintva azonnal rögzítheted magad, kezdj neki most mert megint elmarad.



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Tobia Kebir

Egypt, Red Sea

3/4 db alapján:érdekes(átlag: 3.8) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés