»» ««

Wonders Of The Sea 3D

Egyéb

Arnold Schwarzenegger narrálja Jean-Michel Cousteau idén bemutatandó legújabb 3D filmjét.

A nagyjából 10 millió dollárból forgatott 82 perces 3D filmet Jean-Michel Cousteau és Jean-Jacques Mantello rendezte, a produceri teendők mellett a narrációt is Arnold Schwarzenegger vállalta fel.

A film Fiji-től Bahamákig követi Jean-Michel és két gyermeke, Celine és Fabien víz alatti kalandozásait. Forgattak a mediterrán Francia vizekben, a Kaliforniai Catalina, a Bahamai Bimini és a Fiji-szigeteknél, és a Kortez-tengeren is. A film azt ígéri a mozinézőknek, hogy búvárkalandokat élhet át úgy, mintha ott lenne anélkül, hogy összevizezné a ruháját. A készítők igyekeztek a legmodernebb technikákat bevetni, mint a már említett 3D, UltraHD 4K felbontás, slow motion lassítások, szupermakró felvételek és így tovább.

A három évig forgatott film természetesen nem csak öncélú szórakoztatásra készült, az oktatást és a környezetvédelmet is zászlajára tűzte, ahogy azt már a híres Cousteau kapitánytól és utódaitól megszokhattuk. "Az emberek azt védik, amit szeretnek. Hogy védhetnének valamit, amit nem értenek?" - idézi fel Jean-Michel apja szavait. A film és a híres narrátor segít megérteni és megszerettetni a víz alatti világot, így elősegítve annak megóvását.

Arnold Schwarzenegger-ről sokmindent tudhat az olvasó, persze elsősorban mint színész, vagy épp Kalifornia kormányzója jut eszünkben, de tudni kell róla, hogy elkötelezett környezetvédő is. Mióta 2011-ben elhagyta a kormányzói irodát, a helyi tiszta energiát előnyben részesítő nonprofit szervezet, az R20 lelkes szószólója.

A filmet először az idei Cannes-i filmfesztiválon mutatják be ehónapban, a hazai bemutatóról még nincs hír.

[ wondersofthesea3d.com ]

Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Safaga Soraya

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 12m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág tengeri füves élőhelyegyéb tengeri emlős teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés