»» ««

Bemutatkozik a Dive Station DC

(Hirdetés)

A régi kedvenc Adrián kínál új élményt egy Pag szigeten nemrég nyitott bázis.

A Dive Station DC alapítói sok más búvárhoz hasonlóan jutottak el oda, hogy a tenger partján képzelték el a jövőjüket. Természetesen búvárbázisban gondolkodtok, mert így szenvedélyük egyben munkájuk is lehet. Az is kimondott cél, hogy vendégeik családostól nyaralva élvezhessék a tengerparton töltött időt. 

A "recepthez" az összetevőket maguk válogatták, igyekeztek megvalósítani mindazt, amit máshol jó ötletnek találtak. A helyet Horvátország egyik népszerű szigetén, Pagon találták meg, ahol igen sok magyar búvár megfordult már. Stara Novalja faluban van a bázis, ami Magyarországról könnyen elérhető és ahonnan pár percnyi hajózásra van a legtöbb merülőhely- megvan a biztos alap.

Albumhoz klikk a képre.

Közvetlenül a parton van a bázis, itt van a zárt felszereléstároló, itt kötnek ki a hajók. Nagy tér áll a rendelkezésre a készülődéshez, nincs zsúfoltság, s a csónakokba is csak egy lépés a beszállás. Apropó, csónakok: két gyors gumitestű hajó repíti a búvárokat a falakhoz és zátonyokhoz, így delelőtt és délután több merülési időppntból lehet választani.

A búvárok kényelmét szolgálja az is, hogy itt nem csak a felszerelésüket tudják elmosni, számukra is meleg vizes zuhanyzó alakítottak ki. Bár jön a nyár, melegszik az Adria, azért egy-egy mélymerülés után jó érzés búvárruhástól beállni a meleg víz alá. Az elő- és utószezonban pedig főleg népszerű lesz...

Természetesen minden felszerelés bérlésére van lehetőség, igyekeztek mindenből komoly választékot biztosítani. Palackből is van többféle méret és hamarosan lesz lehetőség a nitrox mellett trimix légzőgáz töltésére is. Mivel a búvárok biztonsága az elsődleges, a ntrox töltés felára jelképes, csak egy euro.

A Stara Novaljából elérhető helyek mellett a vendégek számára különleges túrákat is kínál a Dive Station DC. Lunban illetve Simuniban is van partner búvárbázis, és rajtuk keresztül Pag más térségeit is megismerhetik a búvárok. Izgalmas, látványos falak jelenthetnek új élményt azok számára, akik eddig arra még nem merültek.

Nem szabad lebecsülni a bázis előtti kellemes házizátonyt se, ami igazi csikóhal-ménes otthona: többféle színű él itt belőlük. Éjszaka pedig még jobban felpezsdül az élet! Itt zajlanak a tanfolyamok is, hiszen a vízbe csak be kell sétálni, és a tenger lassan mélyül. Kezdőtől igény esetén a technikai búvár tanfolyamig bármi elvégezhető.

Albumhoz klikk a képre.

A bázis feletti nagy teraszon asztalok és egy kis bár található, ez a merülések közötti pihenés ideális helyszíne, illetve a kísérők is megpihenhetnek miután strandoltak egyet. Az öbölre nyíló páratlan kilátás miatt a naplemente idején igazán megéri kiülni ide egy pohár itallal...

Aki nem nagyon akar ingázni, azok a bázisszálláson foglalhatnak apartmant illetve szobát. Előbbiekből van 4 illetve 6 fős a házban, ezeknek remekül felszerelt konyhája, nagy tengerre néző terasza van. A legalsó szinten pedig inkább összeszokott csapatoknak ajánlott szobák vannak, melyekhez közös fürdőszoba tartozik- ez az elhelyezés igen kedvező árú és tényleg csak lépésekre van a búvárbázistól. A környékbeli házakban szintén tudnak szállást foglalni azon vendégek számára, akiknek egyéb igényeik vannak.

Mindez fontos persze, de a búvártúra elsősorban mégiscsak arról szól, hogy mindenki jól érezze magát. A Dive Station DC vendégeit fiatalos, kellemes hangulat várja, legyenek akár rutinos búvárok, teljesen kezdők vagy csak napozni vágyó családtagok. A profi szervezés és körülmények, a biztonságos merültetés természetesen az alap, de ugyanilyen fontos az is, hogy az ember élvezni tudja a pillanatot, amikor a teraszon ülve gyönyörködik a kék Adriában. A bázison mindenkit szeretettel várnak, aki igazi feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyik a horvát tengerparton.

Ehhez csinálnak kedvet a különleges ajánlatok, akciók is. Érdemes követni a Dive Station oldalát és Facebook-oldalát, ha valaki nem akar ezekről lemaradni!



Merülőhelyek

Nelivaru Thila

Maldives

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 26m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelymantarája

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés