»» ««

Blue Bay DC: teljes gőzzel 2017-ben is!

(Hirdetés)

Idén is várja a búvárokat a népszerű pagi bázis a jól bevált szolgáltatásokkal.

Aki ellátogat a Stara Novaljában található Blue Bay búvárbázisra, a megszokott magas színvonalú kiszolgálásra számíthat ebben az évben is. Ahogy már több mint egy évtizede, most is szívesen látják a nagyobb csoportokat és az egyéni vendégeket egyaránt.

Albumhoz klikk a képre.

A bázis és az ott levő bázisszállás a magyar búvárok jelentős része számára ismerős, de akinek még nem volt szerencséje arra járni, annak érdemes összefoglalni a legfontosabbakat. Közvetlenül parton van a bázis, nem kell cipekedni a palackokkal, ólmokkal. A legtöbb vendég itt szerel, és itt vannak megerősített polcok is például a dupla palackok számára.

Egy szinttel feljebb van a felszerelések tárolója, ahol rendezetten, saját ládájában tarthatja mindenki a dolgait. Ez természetesen zárt, tehát biztonságosan itt lehet mindent hagyni estére is. Itt lehet a felszereléseket elmosni, a ruhákat pedig az állványra kiakasztva szárítani. Bérlős felszerelések teljes választéka várja a búvárokat, a teljesen kezdők pedig intrózhatnak, tanfolyamozhatnak az Adriai-tengerben.

A merülések a bázis két gyors, nagy gumitestű csónakjával zajlanak. A legtöbb merülőhely pár percnyi hajózással elérhető, jellemzően falaknál lehet búvárkodni, de akadnak zátonyok, üregek is. A tanfolyamozók és a gyakorlók mellett a fotósok is gyakran előkerülnek a parti merülőhelyen, ahol csikóhal, polip, sok érdekes apróság kerülhet elő. Különleges merülési program Cutin, ami távolabb eső, ám nagyon szép hely, és egyedi kérésre szerveznek ide túrát.

A bázisszállás előtti téren asztalok és padok vannak, illetve egy bár is, körülötte kényelmes leülési lehetőséggel. Kialakításra került egy külső mellékhelyiség és öltöző is azok számára, akik nem itt laknak. A bázishoz tartozó szobáknak saját fürdője és közös konyhája van, elöl és hátul megújult bútorokkal felszerelt terasz is tartozik hozzájuk.

A Blue Bay DC erőssége mindig is az volt, hogy nagyobb búvárcsoportokat is rugalmasan tudtak fogadni, köszönhetően a több mint egy évtizedes folyamatos működésnek köszönhető helyismeretnek, tapasztalatnak. Kedvező ajánlatok várják a túraszervezőket, ráadásul akár főszezonban is lehetséges rövidebb időtartamra szállást foglalni, búvárprogramot bonyolítani. A hosszú ideje Stara Novalján működő bázis szívesen várja azokat, akik egyéni igényekhez igazított túrát szeretnének.

Albumhoz klikk a képre.

Ehhez nem csak a búvárkodás területén tudnak hozzájárulni. Igény esetén például hajós kirándulás tehető a nem búvár családtagokkal együtt a szomszédos szigetre, Rab városba, ahol egy kellemes séta után el lehet költeni egy jó vacsorát. Kis szerencsével a naplementében hazatérő csónakról a környéken vándorló delfinek is láthatók- igazi élmény lehet a túra kicsiknek és nagyoknak!

A megszokott szolgáltatásokon túl tehát mindig várja valami újdonság is a vendégeket, szervezőket. Bármilyen időbeosztással, bármilyen időtartamra érkeznek, sokféle kategóriájú szálláshelyből választhatva tölthetnek el néhány kellemes napot Pag szigeten, élvezve a Blue Bay DC profi támogatását. Érdemes követni a bázis Facebook oldalát az újdonságokért és felkeresni a honlapjukat a részletes tájékoztatásért!

Minden információt Horvátország-ról.

Merülőhelyek

Magic Point

Australia

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 20m, látótáv: 4-10m , áramlás

speedboat-os megközelítésscenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokcápa nagy rája egyéb tengeri emlős jelentős halraj nyílt vízben

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés