»» ««

Közeledik a határidő a fotósOB-n

Fotózás

A rendezők kérik, hogy a feltöltést a torlódások elkerülése végett a pályázók mielőbb kezdjék meg. A határidő október 9!

Zavartalanul zajlik a pályázók nevezése a XIV.Búvárfotós Országos Bajnokságra a buvarfotosob2017.econtest.hu hivatalos honlapon. Még öt nap van hátra a határidőig (október 9. kitolva: október 16, hétfő 12:00 óra), de úgy látszik - rossz szokás szerint - a pályázók a képek feltöltését az utolsó napokra, órákra hagyják. A rendezők kérik, hogy a feltöltést a torlódások elkerülése végett mielőbb kezdjék meg. A pályázat lezárásáig így az esetleges méretezési, vagy kategória hibák kijavíthatók, bármely kép cserélhető, átrendezhető.

Jó hír, hogy véglegessé váltak a díjak és tárgyjutalmak, értékük összességében eléri a 900 000 forintot! A rendezők eldöntötték ki nyerheti el azokat:

A Magyar Búvár Szakszövetség (www.buvar.hu) a kategóriák 1-3. helyezettjeit plakettel és oklevéllel, az összetett győztest serleggel és oklevéllel díjazza. "A verseny legjobb felvétele – Best of Show" cím nyertesét ugyancsak serleggel díjazza. (Értéke kb. 250 eFt.)

Az összetett győztes (A+B+C kategória) a Priscapac-Korcula Apartman Hotel (www.priscapac.com) és Búvárbázis (www.priscapac.eu) tárgyjutalmát is elnyeri: két fő részére egy hétre szállás és hat napra napi kétszeri merülés 2018. szeptember 7. és 30. között az Adriai-tengerben fekvő Korcula szigeten (előzetes egyeztetéssel). (Értéke kb. 250 eFt.)

Az új pályázók (D kategória) győztese a Red Sea Boats Holidays Kft. (www.redseaboats.hu) tárgyjutalmát is elnyeri: egyhetes vörös-tengeri hajós szafari út teljes ellátással és búvárkodással (repülőjegy és extra költségek nélkül) 2018-ban (előzetes egyeztetéssel). (Értéke kb. 200 eFt.)

A víz alatti sportágak (E kategória) győztese a TRT Electronics (www.trt-electronics.com) tárgyjutalmát is elnyeri: egy Turtle TTL adaptert búvárvakuk szinkronizálására. (Értéke kb. 150 eFt.)

A verseny legjobb felvételének szerzője a UEF Underwater Explorers' Federation (www.uef.hu) tárgyjutalmát is elnyeri: 50 ezer forintot készpénzben.

Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Umm Gamar

Egypt, Red Sea

6/13 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.4) átlagos nehézségű
max: 36m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítésfal merülés roncs merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilág mesterséges élőhelylegalább 1.5m-es hal teknős delfin

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés